Yüzbinlerce öğrenci ve veliye İBB'den dev müjde! İstanbullular istedi İmamoğlu yaptı: Belediyeye başvurun hemen alın

Yüzbinlerce öğrenci ve veliye İBB'den dev müjde! İstanbullular istedi İmamoğlu yaptı: Belediyeye başvurun hemen alın

Yüzbinlerce öğrenci ve veliye İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden dev müjde! İstanbullular çok istiyordu, Ekrem İmamoğlu yaptı! Belediyeye başvurun hemen alın...

TUNACAN ATALAY

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ekonomik zorluklarla mücadele eden aileler ve öğrenciler için önemli bir sosyal projeye imza attı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlıklı beslenme her çocuğun hakkı. Bu dönem de ilkokul ve ortaokul öğrencilerine beslenme desteğimiz sürüyor. 900 bin çocuğumuza ulaşacağız." diyerek projenin büyüklüğüne dikkat çekti.

‘OKUL BESLENME DESTEĞİ PROJESİ’ DEVAM EDİYOR

İBB'den 'Okul Beslenme Desteği Projesi' - Ekonomim

İBB’nin başlattığı ‘Okul Beslenme Desteği Projesi’, 2024-2025 eğitim yılı boyunca devam edecek. İstanbul’un 39 ilçesindeki 100’ün üzerinde okulda dağıtılan beslenme paketleri, öğrencilere her gün ulaştırılacak. Proje kapsamında, yıl boyunca 900 bin öğrenciye sağlıklı beslenme desteği sağlanması hedefleniyor.

VELİLER VE ÖĞRENCİLER UYGULAMADAN MEMNUN

Okul önlerinde dağıtılan beslenme paketleri, öğrenci ve veliler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Çocuklarına sağlıklı gıda sağlandığını belirten velilerden Zeynep Şahin, "3 çocuğum var, beslenmelerini sağlıklı olması adına kendim hazırlıyorum. Ancak burada verilen besinler taze ve güvenilir. Hem biz veliler hem de çocuklarımız çok mutluyuz." diyerek projeyi övdü.

BESLENME DESTEĞİ 180 GÜN BOYUNCA SÜRECEK

İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bu projede, 180 okul günü boyunca beslenme desteği verilecek. Yıl sonuna kadar 900 bin öğrenciye ulaşılması planlanan proje, İstanbul’daki ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin sağlıklı gıdaya erişimini sağlamayı amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN