1400’den fazla mağazası bulunuyordu.... Ucuz satışlarda onu kurtaramadı! Dev mağaza iflas başvurusuna hazırlanıyor

1400’den fazla mağazası bulunuyordu.... Ucuz satışlarda onu kurtaramadı! Dev mağaza iflas başvurusuna hazırlanıyor

Ucuz tuvalet kağıdı satışları ile ülkedeki perakende sektörünün nabzını tutan o firma iflas başvurusuna hazırlanıyor. 400'den fazla mağazası bulunan firma ekonomik sürecin zorluklarını atlatmakta güçlük çekiyor.

Dünyada hemen hemen her ülkenin etkilendiği ekonomik kriz etkisi gitgide büyüyor. İmalattan perakendeye, otomotiv sanayinden denizcilik sektörüne onlarca şirketin etkilendiği kriz ABD'nin önde gelen dev markasını da etkiledi. En popüler perakende mağazalarından biri olarak karşımıza çıkan Big Lots, iflasın eşiğine geldi. Zorla ekonomik süreç ile birlikte şirketin Günden güne düşen satış ve pazarlama ivmesi iflas sürecine de zemin hazırladı.

İFLAS BAŞVURUSUNA HAZIRLANIYOR

bloomberg.com’da yer alan haber doğrultusunda Big Lots mağazalarının satışa çıkarılacağı ve iflas başvurusunda bulunmaya hazırlandığı belirtildi. Şirketin 11 bölüm koruması altında faaliyetlerine devam edeceğim ve teklif alma sürecinde olduğu belirtilen raporda daha iyi teklifler ortaya çıkması durumunda teklifin geçersiz sayılabileceği de aktarıldı.

Big Lots $100 Gift Card US | Buy cheap on Kinguin.net

6 Eylül'de yayınlanması planlanan 2 çeyrek kazanç açıklamasını ertelendiğini belirten bilgiler olsun, sonuçların 12 Eylül'de açıklanmasını beklediğini söyledi. Raporda şirketin iflas ve satış sürecinde AlixPartners ve Guggenheim Partners danışmanlarıyla işbirliği yaptığı belirtiliyor.

Big Lots in Leesburg closing permanently - The Burn

1.400’DEN FAZLA MAĞAZASI BULUNUYOR

1400 mağaza işleten ve 30.000'den fazla çalışanı bulunan perakende şirketi Big Lots, birkaç çeyrektir yaşadığı düşüşler ile birlikte iflas eşiğine geldi. Şirket hisseleri geçtiğimiz yıl %90'ın üzerinde değer kaybederken Cuma günü gerçekleştirilen uzun vadeli işlemlerde %22'den fazla düşüş yaşadığı görüldü. Şirketin olası bir iflas il başvurusunu değerlendirildiği belirtilirken ilerleyen haftalarda mahkeme koruması talep edeceği de aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN