Saçarası ve baklavaya rakip geldi! Dünyayı kasıp kavurdu, Konya’nın yeni lezzeti oldu! Kilosu 2 bin 750 TL’den satılıyor

Saçarası ve baklavaya rakip geldi! Dünyayı kasıp kavurdu, Konya’nın yeni lezzeti oldu! Kilosu 2 bin 750 TL’den satılıyor

Dünyayı kasıp kavuran viral tatlı Konyalıların favori tatlı listesine adını yazdırdı. Kadayıfların Antep fıstığına bulanmış çikolata ile bezenmiş hali en güzel tatlılar içerisinde yer alıyor. Kilosu ise 2 bin 750 TL'den satılıyor.

Konya'nın favori lezzetleri arasında yer alan saç arası ve baklavaya yeni rakip Birleşik Arap Emirlikleri’nden geldi. Dubai'nin viral olmuş lezzeti Antep fıstıklı çikolata artık Konyalılarında favori lezzeti oldu. Hem lezzeti hem fiyatı Konya'nın meşhur lezzeti saçarası ve baklavayı solladı.

ÇİKOLATAYA İLGİ ARTIYOR

Dubai çikolatası satışı yapan firma açık hava panolarına reklam verildiğini söyledi. Reklam çalışması ile birlikte Konya'da Dubai çikolatasını ilginin arttığını belirten firma içi kadayıf olan çikolatanın resmi reklam çalışmasında yer aldığını aktardı. Birçok Konyalının çikolatayı merak ederek nerede satıldığını araştırdı da belirtildi

BİR DEFA DENEYİN SONUCA ŞAŞIRACAKSINIZ✅????En Lezzetli Dubai Çikolatası Tarifi-Künefeli Çikolata

EN ÖNEMLİSİ KIVAMI

Nalçacı'da yıllardır hizmet sağlayan Giba Lokum ve Şekerleme şimdi de Dubai çikolatası satışına başladı. İşletmenin camında çikolatanın fiyatı da yazınca Antep fıstığı Tutkunları da bu lezzete karşı duramadığım. Dubai çikolatasının Antep fıstıklısının 200 gramı 550 TL'den satılırken fındıklısı ise 450 TL'den satışa çıkarılıyor.

Şimdiye kadar yediğiniz en iyi tatlı olacak: Kadayıflı Dubai Çikolatası tarifi - Çorum Osmancık Haber - Son Dakika Çorum Haber

Giba Lokum ve Şekerleme Çalışanlarından Mevlüt Oduncu, Konyalılar tarafından çok sevilen bu çikolatanın reklam çalışması ile birlikte meraklısının arttığını da söyledi. Oduncu, “Dubai çikolatasına yoğun bir talep var. Tadına bakmak istiyorlar. Çikolata uluslararası bir çikolata. Seveni çok fazla. Bu çikolatanın tadını alan çok memnun kalıyor. İçinde kadayıf var ve öyle bir kıvam tutturulmuş ki, Konyalılar hayran kalıyor” dedi.

YOĞUN KADAYIF BULUNUYOR

Dubai çikolatasının diğer çikolatalara göre farklılıklarını anlatan Oduncu, içindeki kadayıf kıvamını yoğun olmasının en ayırt edici özelliği olduğunu söyledi. Son derece yoğun ilgi olduğunu belirten Oduncu, ellerinde kalmamış olsa dahi vatandaşın geldi mi ya da gelecek mi? soruları ile karşılaştıklarında da dile getirdi.

Dubai Çikolatası Tarifi - Tombul Mutfak

Çikolatanın tadını bilenin de geldiğini bilmeyenlerin de merak ederek tatmak istediğini aktaran Oduncu, çikolatanın özelliklerini anlattıktan sonra müşterilere tattırdıklarını aktardı. Oduncu, “Yüksek maliyetli bir çikolata ve özel üretim. Konyalılar çok memnun kalıyor. Üretimi Konya'da yapılıyor. Şki marka satıyoruz. Biri de Konak markası. Konak isimli firma, üretimini Konya'da yapıyor çikolatanın. Antep fıstıklı Dubai çikolatasının 200 gramı 550 TL, fındıklı ise 450 TL. İlgiden memnunuz.” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN