Hastalığı Türkiye'yi korkutmuştu! İlber Ortaylı'dan sağlık durumu açıklaması: Maalesef...

Türkiye'yi korkutan haber İlber Ortaylı'dan geldi. Hastalığı üzerine takipçilerini üzen açıklamayı sosyal medya üzerinden paylaştı. Sağlık durumunu duyuran Ortaylı, 'Maalesef' diyerek anlattı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen dünyaca ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dan açıklama geldi. Takipçilerini korkutan açıklamanın ardından herkes derin bir nefes aldı. Sosyal medya hesabından detayları paylaştı. İşte sağlık durumu...

GÖZETİM ALTINDA TEDAVİ GÖRÜYOR

Tarihçi ve akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gördüğünü ve iyileşme sürecinde olduğunu duyurdu. Koç Hastanesi’nde doktor ve hemşirelerin gözetiminde tedavi gördüğünü belirten Ortaylı, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

prof-dr-ilber-ortayli-o-donemde-ister-istanbulda-ister-konyada-okuyun-iyi-yetisirdiniz-ffz3.webp

"TEDAVİNİN SERT TEPKİLERİ OLABİLİYOR"

Ortaylı, tedavi sürecinin bazı zorlu yan etkilerle ilerlediğini ifade ederek, bir süre daha dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirtti. Ancak bu dinlenmenin aktif bir süreç olacağını vurgulayan ünlü tarihçi, yazılarına odaklanacağını ve kitapları için okumalar yapacağını söyledi.

7z7uwvpkiewqw-y1ol4agq.webp

"MAALESEF BİR KAÇ AY HAYATIM BİRAZ YAVAŞLAYACAK"

Prof. Dr. İlber Ortaylı, bir iki haftalık bir dinlenme dönemine girdiğini belirterek, "Maalesef hayatım biraz yavaşlayacak, ama yazılarıma odaklanmaya devam edeceğim" dedi. Kendisine gösterilen ilginin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Ortaylı, takipçilerinin sevgisinin bir yazar ve hoca için en değerli şeylerden biri olduğunu dile getirdi.

ilber-ortayli-hastaneye-kaldirildi-1725610580.webp

SAĞLIK DURUMU MERAK EDİLİYORDU

Tarih dünyasının en sevilen isimlerinden biri olan Ortaylı'nın bu açıklaması, takipçilerini rahatlatırken, hayranları onun bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti. Ortaylı, açıklamasını, "Hepinize sağlıklı günler dilerim" diyerek sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN