iPhone 6s satış tarihi belli oldu

iPhone 6s satış tarihi belli oldu

Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin satış tarihine ilişkin neredeyse kesin bilgiler ortaya çıktı. İşte detaylar…

Apple’ın iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini tanıtacağı tarihin belli oluşunun ardından satış tarihi de ortaya çıktı. Yeni modeller için daha önce belli olan 9 Eylül 2015 tarihinden sonra satış tarihinin de 18 Eylül 2015 olacağı Almanya’da açığa çıktı.

Alman operatör firmalarından ikisinin 18 Eylül tarihinde iPhone modellerini satışa sunacağına işaret eden bilgi, Apple’ın daha önceki yıllarda görülen lansmanın sonrasındaki haftanın cuma gününde ürün satışlarının başlaması eğilimi ile de örtüşüyor. Peki Türkiye’de iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satış tarihi ne olacak?

Geçtiğimiz yıl tanıtımının gerçekleşmesinin üzerinden bir ay geçmeden Türkiye pazarı ile buluşan iPhone 6 modellerinin, bu sene de benzer bir şekilde ekim ayına girmeden ya da ekim başında satışa sunulması bekleniyor.

15-08/18/ekran_resmi_2015-08-17_22_40_04.jpg

Apple’ın konuya ilişkin resmi bir açıklaması bulunmuyor. Ancak göstergeler söz konusu tarihlere dair bilgileri kuvvetli olasılıklar şeklinde teknoloji dünyasının karşısa çıkarıyor. Apple iPhone 6s ve 6s Plus modellerinin yanı sıra iPhone 6c modelinin de tanıtılmas olasılığı var.

Cihazlarla ilgili teknoloji odaklı beklentiler ise 2 GB RAM, yeni A9 işlemci, Force Touch özelliği, iOS 9 ve daha iyi kameralar şeklinde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN