PlayStation, Concord'un fişini çekiyor! O tarihte artık olmayacak

PlayStation, Concord'un fişini çekiyor! O tarihte artık olmayacak

PlayStation, Concord'un fişini resmen çekiyor! Beklenen ilgiyi görmedi, birkaç gün sonra sunucular tamamen kapanacak! Paralar ise iade edilecek...

Firewalk Studios tarafından geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan Concord, PS5 ve PC platformları için büyük beklentilerle piyasaya sürülmüştü. Temmuz ayında gerçekleştirilen beta testiyle oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran yapım, ne yazık ki beklentileri karşılayamadı ve kısa sürede sona erdirilme kararı alındı.

6 EYLÜL TARİHİNDE TAMAMEN KAPANIYOR

REVIEW: Concord seems to have missed the prime hero-shooter market

Playstation’ın canlı servis oyun stratejisinin bir parçası olarak geliştirilen Concord, piyasaya sürüldüğü 23 Ağustos'tan itibaren düşük satış rakamları ve az sayıda aktif oyuncu ile karşılaştı. Overwatch’un başarısını tekrarlamak amacıyla geliştirilen oyun, çıkışından yalnızca iki hafta sonra Sony tarafından sona erdiriliyor. Firewalk Studios'un geliştirdiği Concord'un sunucuları, 6 Eylül 2024 tarihinde kapatılacak.

Yapımın yönetmeni Ryan Ellis, Playstation.Blog üzerinden yaptığı açıklamada, bu beklenmedik kararı duyurdu. Concord’un satışları bugün itibarıyla durduruldu ve oyunu satın alan PS5 ve PC kullanıcılarına, ödedikleri ücretin geri iade edileceği bildirildi. Firewalk Studios’un geleceği ise belirsizliğini koruyor; ancak Sony’nin stüdyoyu kapatabileceği yönünde söylentiler bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN