Keçiören ulaşımına çözüm! Ankaralılar yarın orada toplanacak! İlk adım atıldı

Keçiören ulaşımına çözüm! Ankaralılar yarın orada toplanacak! İlk adım atıldı

Türkiye'nin en kalabalık ikinci şehrinde ulaşım sorunları da baş gösteriyor. EGO Genel Müdürlüğü Keçiören ilçesinde yaşanan ulaşım sorunlarını çözmek için kolları sıvadı. Yarın tüm Ankaralılar orada toplanacak. İşte tüm detaylar…

EGO Genel Müdürlüğü, Keçiören'de yaşanan ulaşım sorunu için yeni bir çalışmanın gerçekleştirileceğini belirtti. Ebu genel müdürü Dr. Taylan Engin ve ilgili daire başkanları Keçiören ilçesinin ulaşım sorununu ele alacak. İşte tüm detaylar…

KEÇİÖREN ULAŞIMI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Keçiören'de yaşayan vatandaşlar ulaşım sorunları ile ilgili dertlenirken çözüm EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin’den geliyor. Keçiören'de vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik ile birlikte ulaşımda izlenebilecek yollar için çözüm önerileri aranacak. 6 Eylül Cuma günü saat 14.00'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde bir araya gelecek olan vatandaşlar ortak bir çözüm yolu arayacak. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

Ankara'da toplu taşıma ücretlerine zam - Son Dakika Ekonomi Haberleri

"EGO Genel Müdürü Dr. Taylan Engin ve ilgili daire başkanları Keçiören ilçesinin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaş taleplerini dinlemek amacıyla 6 Eylül Cuma günü saat 14.00'de Yunus Emre Kültür Merkezi'nde olacaktır. Keçiörenli vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini paylaşmak üzere katılımını bekleriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN