Merakla beklenen Hogwarts Legacy 2'nin çıkış tarihi duyuruldu! Nefesler tutuldu

Merakla beklenen Hogwarts Legacy 2'nin çıkış tarihi duyuruldu! Nefesler tutuldu

Oyunseverlerin merakla beklediği Hogwart Legacy 2'nin o tarihte çıkış yapacak! Nefesler tutuldu, Harry Potter hayranları heyecanla bekliyordu...

Warner Bros Discovery, açık dünya RPG türündeki popüler oyun Hogwarts Legacy'nin devam oyununun geleceğini resmi olarak duyurdu. Şirketin CFO’su Gunnar Wiedenfels, verdiği röportajda Hogwarts Legacy 2'nin şirket için öncelikli projeler arasında yer aldığını belirtti. Oyunun piyasaya sürülmesinin ise birkaç yıl alacağını açıkladı.

HOGWARTS LEGACY 2 İÇİN TARİH 2026-2027 OLARAK ÖNGÖRÜLÜYOR

Hogwarts Legacy 2 is already facing a big problem

Warner Bros Discovery’nin verdiği bilgilere göre, Hogwarts Legacy 2 2026 ya da 2027 yıllarında oyuncularla buluşacak. İlk oyun olan Hogwarts Legacy çeşitli ertelemeler sonrasında 2023 yılı sonunda çıkış yapmıştı. Bu da iki oyun arasında yaklaşık 3-4 yıllık bir sürecin olacağını işaret ediyor.

Gunnar Wiedenfels, oyunun hikayesi veya oynanışı hakkında herhangi bir bilgi paylaşmaktan kaçınsa da, yapımın hala erken geliştirme aşamasında olduğunu dile getirdi. Geliştirici Avalanche Software ise ilk oyun için ek içerik çıkarmayacağını ve tüm kaynaklarını yeni projeye odaklayacaklarını vurguladı.

HOGWARTS LEGACY BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİ

2023 yılında piyasaya sürülen Hogwarts Legacy, satış rekorları kırarak tüm zamanların en çok satan oyunları arasında yerini aldı. Özellikle ABD'de satış listelerinin zirvesine oturan oyun, bu büyük başarısı sayesinde devam projeleri için yeşil ışık aldı.

QUIDDITCH CHAMPIONS OYUNCULARLA BULUŞTU

Harry Potter: Quidditch Champions Drops New Gameplay Trailer

Öte yandan, kısa bir süre önce Harry Potter: Quidditch Champions piyasaya sürüldü. Hogwarts Legacy'de bulunmayan bu popüler büyücü sporu, yeni oyunda yer alarak oyuncuların beklentisini karşılamış oldu. Warner Bros. Games, Hogwarts Legacy sahiplerine Quidditch Champions ile ek bonus içerikler sunacaklarını belirtti. Ayrıca, Warner Bros. Games ve Harry Potter Fan Club hesaplarını eşleştiren oyunculara özel ödüllerin verileceği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN