Farkı bulan IQ’sünü kanıtlıyor! Piramitlerin arasında gizli 3 fark: Bulmak için sadece 12 saniyeniz var…

Farkı bulan IQ’sünü kanıtlıyor! Piramitlerin arasında gizli 3 fark: Bulmak için sadece 12 saniyeniz var…

Zeka testleri, bilişsel işlevi artırma ve beyin sağlığını korumak için oldukça etkili araçlardır. Bu kapsamda hazırlanan bu testte, Mısır Piramitlerini gezen 2 kız arasındaki 3 farkı bulmak için sadece 12 saniyeniz var… Bakalım siz verilen sürede 3 farkı bulabilecek misiniz?

Zeka testleri, neredeyse tamamen aynı görünen görseller arasındaki farkları ince detaylara saklayarak sizlerden o farkları bulmanızı ister. Bu kapsamda hazırlanan bu görselde de Mısır Piramitlerini gezen 2 kız arasında 3 fark bulunuyor ve bu farkları bulmak için size 12 saniye veriliyor.

misir-piramitleri-1.jpg

Verilen sürede 3 farkı bulanların yüksek IQ’lu olduğu belirtilirken, stres yapmadan sadece görsele dikkatli bakmanız büyük önem taşıyor. Ancak siz hala verilen sürede 3 farkı bulamadıysanız üzülmeyin. Cevabı sizler için aşağıya bırakıyoruz…

MISIR PİRAMİTLERİNİ GEZEN 2 KIZ ARASINDAKİ FARK

Bu testte doğru yanıtı bulmak için dikkat çekici olmayan ince detaylara odaklanmanız gerekiyor. Yani; arkadaki piramitlerin çizgisine, kızın şortuna ve boynunda asılı olan kolyeye dikkatli baktığınızda aslında 3 farkın gözünüzün önünde olduğunu fark edeceksiniz.

misir-piramitleri-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN