Test et öğren: Kaderinde zengin olmak var mı?

Test et öğren: Kaderinde zengin olmak var mı?

Bu basit resim testi, kaderinizde zenginlik olup olmadığını ve hayalinizi gerçekleştirmek için ne kadar çaba sarf etmeniz gerektiğini söyleyecek.

Her birimiz bir gün zengin olmanın hayalini kurarız. Birileri buna çok emek verir, çok çalışır, ileride kâr getirecek projeler üretir. Eh, birisi hayallerinin ötesine geçmez. Ne yazık ki, bu insanların zengin olması çok zor olacak.

ADAMLARDAN HANGİSİ DAHA BAŞARILI?

Bu resme bir bakın ve cevap verin: Sizce bu adamlardan hangisi daha başarılı?

para-1.jpg

1. RESİMDEKİ ADAM ZENGİN OLMAYA MAHKUMSUNUZ

Girişimleri her zaman başarılı bir şekilde devam eden insanlardan birisiniz. Siz sadece bir fikir üreticisi değil, aynı zamanda onların mükemmel icracısı ve uygulayıcısısınız. Bu, her şeyin sizin için her zaman işe yaradığı anlamına gelir.

Gökten para yağmasını beklemiyorsunuz ama hedeflerinizi, hayallerinizi ve fikirlerinizi gerçekleştirmek için çok çaba harcıyorsunuz.

Diğerleri sadece böyle bir atılganlığa ve işe aktif bir yaklaşıma hayran olabilir.

Liderlik nitelikleriniz ve daha iyi bir yaşam arzunuz sizi başarıya götürecektir.

Kesinlikle, kendinizle gurur duyabilir ve aynı ruhla devam edebilirsiniz.

2. RESİMDEKİ ADAM ZENGİN OLMAK SİZİN İÇİN HER ZAMAN HAYAL OLARAK KALACAK

Büyük olasılıkla, tüm büyük para hayalleriniz sadece hayal olarak kalacaktır. Harika fikirler deniziniz var. Ama bir şey seni hayaline doğru ilerlemekten alıkoyuyor. Ne yazık ki, bunu sadece siz gerçekleştirebilirsiniz. Ek olarak, aktif olarak ve en önemlisi hemen hareket etmeye başlamanız şartıyla, gerçekten başarılı olma şansınız var.

Kafasında birçok parlak fikrin doğduğu çok yaratıcı bir insansınız. Belki de kendiniz yapmaktan korkuyorsanız, sizinle bu kadar cesur fikirleri uygulamaya hazır bir ortak düşünmelisiniz?

Dedikleri gibi, bir kafa iyidir, ancak iki şüphesiz en iyisidir. Sizin durumunuzda, böyle bir kişi gerçek eylem için arkadaşınız olabilir.

Unutmayın ki büyük para gökten düşmez ve tek başına hayal kurmak zengin olmak için yeterli değildir. Eylemler, eylemler ve yine eylemler, finansal istikrarın başarısının ve büyümesinin anahtarıdır.

Size tavsiyem şudur: Sevdiğiniz işi yapmaya çalışın. İş size büyük keyif veriyorsa, daha fazla kazanma şansınız önemli ölçüde artar.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN