Zamanın en çok izlenen serisiydi… Efsanevi film yeniden sinemalarda! O tarihte salonlar dolup taşacak

Zamanın en çok izlenen serisiydi… Efsanevi film yeniden sinemalarda! O tarihte salonlar dolup taşacak

Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler arasında yer alan seri yeniden sinemalara dönüyor. Hayranlarının dört gözle beklediği müjdeli haber nihayet geldi. Dünya genelinde 3.36 milyar dolar hasılat elde ederek rekor kıran Alacakaranlık serisi Eylül'de sinemalarda…

Şimdiye kadar en çok izlenen ve okunan seriler arasında yer alan Alacakaranlık Efsanesi (Twilight) yeniden hayranlarıyla bir araya gelecek. 16 yılın ardından hayranlarını sevindiren film dünya genelinde 3.36 milyar dolar hasılat elde ederek rekora imza atmıştı. Eylül ayında Alacakaranlık fırtınası esecek.

TARİHİN EN ÇOK İZLENENLERİ

Başrollerinde Christian Stewart ve Robert Pattinson'ın yer aldığı Alacakaranlık Efsanesi yılların eskitemediği filmler arasında yer alıyor. Stephenie Meyer’ın yazdığı Alacakaranlık kitapları New York Times besteleri da 235 hafta kalmayı başardı. En çok okunan kitap serisi arasında yer alırken filmde en çok kazandıranlar arasında adını yazdırdı. Filmin soundtrackı ise dünya genelinde milyonlarca satarak rekora imza attı.

Twilight Filmleri Yeniden Vizyona Giriyor – Kayıp Rıhtım

EYLÜL'DE SİNEMALARDA

Anne ve babası ayrı olan Bella Swan’ın yeni bir yerde yaşamını sürdürmek için başladığı maceranın sonu ilginç bir yere ulaştı. Okulun ilk günü sınıf arkadaşından etkilenen Bella, gizemli arkadaşı Edward'ı çözmek için araştırma yapar. Yakışıklı arkadaşının 108 yaşında bir vampir olduğunu öğrenen Bella gizemli bir aşk hikayesinin içerisinde kendisini bulacak.

Dünyada en çok izlenen ve okunan seriler arasında yer alan Alacakaranlık Efsanesi 13 Eylül'de yeniden sinema salonlarında gösterime giriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN