Kızını öldürüp çekyatın içinde sakladı: Bahanesi kan dondurdu! 18 yaşında barbarlığa kurban gitti

Kızını öldürüp çekyatın içinde sakladı: Bahanesi kan dondurdu! 18 yaşında barbarlığa kurban gitti

Tartıştığı kızını boğan adam, cesedi çekyatın içine koyarak hiçbir şey olmamış gibi evden çıktı. İşten gelen annesi, çekyatın içinde kızının cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi. Katil zanlısının cinayet bahanesi, "Pes" dedirtti. İşte detaylar...

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Karşıyaka mahallesi 40016 sokakta psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Murat Sevilen (44), arkadaşının doğum günü kutlamasına gitmek isteyen kızı Eylem Sevilen (18) ile tartıştı. Sinirlenen Murat Sevilen, kızını boğduktan sonra evden ayrıldı.

Cinayet, tarım işçisi olarak çalışan 2 çocuk annesi eşi Hafize Sevilen'in, iş dönüşü eve gelmesi ile ortaya çıktı. Kızının cansız bedenini çekyatın içinde bulunca sinir krizi geçiren Hafize Sevilen, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

Kısa sürede adrese gelen sağlık görevlileri, Eylem Sevilen'in öldüğünü belirledi. Pizzacıda çalıştığı öğrenilen Eylem Sevilen'in cansız bedeni, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

kizini-arkadasinin-dogum-gunune-gitmek-isteyince-bogup-cesedini-cekyatin-icine-koymus-4.jpg

"ERKEK ARKADAŞINI BULMAK İÇİN EVDEN AYRILDIM"

Olayın ardından evde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan Murat Sevilen'i yakalayıp gözaltına aldı. Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Murat Sevilen ifadesinde şunları söyledi:

"Erkek arkadaşı olduğunu düşündüğüm kızım, bir başka arkadaşının doğum gününe gitmek istedi. Ben de erkek arkadaşı ile gideceğini düşünerek izin vermedim. Tartıştık sonra kendisini öldürüp cesedini çekyata koydum. Ardından telefonu karıştırıp erkek arkadaşı ile yaptığı yazışmaları okudum. Bu kez erkek arkadaşını bulmak için evden ayrılıp taksiye bindim. Fakat polis beni kısa sürede yakaladı."

Psikolojik sorunları bulunan ve bir süredir ilaçlarını kullanmadığı öne sürülen inşaat işçisi Murat Sevilen, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Eylem Sevilen'in cenazesi Gönen'de toprağa verildi.

kizini-arkadasinin-dogum-gunune-gitmek-isteyince-bogup-cesedini-cekyatin-icine-koymus-2.jpg
Eylem Sevilen

kizini-arkadasinin-dogum-gunune-gitmek-isteyince-bogup-cesedini-cekyatin-icine-koymus-1.jpg
Murat Sevilen

kizini-arkadasinin-dogum-gunune-gitmek-isteyince-bogup-cesedini-cekyatin-icine-koymus-3.jpg

kizini-arkadasinin-dogum-gunune-gitmek-isteyince-bogup-cesedini-cekyatin-icine-koymus-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN