Arka Sokaklar dizisinde olay olan Sedat Peker göndermesi! "Baktım hapis yolu göründü yurtdışına kaçtım"

Arka Sokaklar dizisinde olay gönderme! "Baktım hapis yolu göründü yurtdışına kaçtım" Uzun yıllardır yayınlanmaya devam eden ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizide Sedat Peker’e gönderme yapıldı...

Uzun yıllar boyunca ekranların sevilen dizisi olmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinde, Sedat Peker’e gönderme yapıldı.

Uzun yıllardır ekranlarda yer alan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Arka Sokaklar dizisi, son bölümünde dikkat çeken bir sahne ile gündem oldu. Dizideki “Tevfik Moroğlu” adlı karakterin, yurtdışından yayımladığı ifşa videoları, Sedat Peker’in YouTube’da yayımladığı videoları hatırlattı.

ARKA SOKAKLAR'DA SEDAT PEKER GÖNDERMESİ

Dizinin son bölümünde yer alan sahnede, Tevfik Moroğlu isimli karakter, yurtdışına kaçtıktan sonra video yayımlayarak çeşitli ifşalarda bulundu. Tevfik Moroğlu, videosunda şu sözlere yer verdi:

"Baktım hapis yolu göründü yurtdışına kaçtım. Bu videoda kanun adamı diye saydığınız makamına unvanına güvenip bir halt sandığınız adamların gerçek yüzünü göstereceğim"

Bu ifadeler, geçtiğimiz dönemlerde Sedat Peker’in YouTube’da yayımladığı ve geniş yankı uyandıran ifşa videolarını anımsattı. Peker de videolarında benzer bir dil kullanarak çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN