Öğretmenler müjde! Türkiye'nin ünlü markası duyurdu: Öğretmenler artık buradan giyinecek

Öğretmenler müjde! Türkiye'nin ünlü markası duyurdu: Öğretmenler artık buradan giyinecek

Türkiye'nin en ünlü markasından dev indirim kampanyası! Öğretmenler artık buradan giyinecek! Kampanya kapsamındaki indirim tüm indirimlere ek olarak uygulanacak! İşte kampanya detayları...

Türkiye’nin önde gelen giyim markalarından Kiğılı, öğretmenler için özel bir kampanya başlatarak, eğitimcilerin giyim ihtiyaçlarına yönelik %10 indirim sağlayacağını duyurdu. Yapılan bu özel indirim, öğretmenlere sunduğu şıklık ve kaliteyi, daha da avantajlı hale getiriyor.

%10 EKSTRA İNDİRİM DETAYLARI

Öğretmen MEB'in haberine göre; Kiğılı’nın öğretmenlere sunduğu bu indirim fırsatı, mevcut sezon indirimlerine ek olarak uygulanacak. Yani öğretmenler, sezon indirimlerinden yararlandıktan sonra, ekstra %10 indirim fırsatından da faydalanabilecekler.

Bu cazip indirim fırsatı, 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Kiğılı, kampanyadan faydalanmak isteyen öğretmenler için belli şartlar da belirlemiş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN