Sıradan bir test değil! Zeki Japonlar bile 8 saniyede bulamıyor! Sadece ultra zekiler çözebiliyor

Sıradan bir test değil! Zeki Japonlar bile 8 saniyede bulamıyor! Sadece ultra zekiler çözebiliyor

Yalnızca bir test zannedenler yanılıyor. Süper zeki Japonlar bir de bu testi sonuna ulaşamıyor. 8 saniyede gizli golf topunu bulmak neredeyse imkansız. Keskin bir zihni ve inanılmaz bir görsel hafızası olan kişiler ise anında yanıta ulaşıyor. İşte tüm detaylar…

Yıllarca birçok kişi tarafından çözülen bulmacalar keskin mi geri zekalı gizli anahtarı oluyor. Hem eğlenip hem de öğretici olarak görülen bu testler gizli hafızanızın da bilinmeyen noktalarına gün yüzüne çıkarıyor. İnce ayrıntıları fark etme ve zaman baskısı içerisinde eleştirel düşünme yeteneğinizi test eden görsel algılama testleri psikologlar tarafından da sıklıkla kullanılıyor. Resim içerisine gizlenmiş golf topunu 8 saniyede bulabilir misiniz? Gelin testi birlikte çözelim.

8 SANİYELİK SÜPER TEST

Zeka oyunları sorun çözme becerileriniz üzerindeki hızı ve zeka seviyenizi ortaya çıkışının simgeliyor. Görsel içerisinde gizlenmiş bir adet golf topu bulunuyor. Yumurtaların içerisinde kalmış gizli golf topunu bulmak için de sadece 8 saniyeniz var.

IQ testi: Gizli golf topunu bulun! Sadece ultra zekiler yapabiliyor...

Size verilen sürenin içerisinde golf topunu bulamadıysanız testi yeniden çözebilirsiniz. Süreyi 16 saniye ayarladıktan sonra hala yanıtı bulamadıysanız aşağıdan sonuca ulaşabilirsiniz.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN