Üstü kapalı ipuçlarına kulak vermelisiniz! Koç, boğa, yengeç, terazi ve balıklar... İşte 8 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Üstü kapalı ipuçlarına kulak vermelisiniz! Koç, boğa, yengeç, terazi ve balıklar... İşte 8 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Sizin ilginize layık olan birinden ilginizi esirgiyorsunuz. Nazik ve düşünceli bir insan olarak, birini asla kasıtlı olarak görmezden gelmezsiniz. Bazen üzerinde çalıştığınız şeye kendinizi o kadar kaptırırsınız ki, konsantre olabilmek için etrafınızdaki diğer her şeyi görmezden gelirsiniz. Şimdi etrafınızdaki insanları fark etmeli, onların ihtiyaçlarına ve üstü kapalı ipuçlarına kulak vermelisiniz.

8 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bir ekip çalışmasındaki rolünüzde ilerlemekte zorlanıyor olabilirsiniz çünkü bu işin hoşunuza gitmeyen bir yönü var. Bunu kendi başınıza yapıyor olsaydınız kesinlikle işleri çok farklı bir şekilde yapardınız ama maalesef bu işte yalnız değilsiniz. Yani şimdi çıkmazdasınız çünkü hissetmeniz gereken heyecanı hissetmiyorsunuz. Sevmediğiniz bir şeyi sevmeyi öğrenmenin bir yolu var. Hoşlanmadığınız kişiyi ya da durumu bir fayda ya da olumlu bir şeyle ilişkilendirmeye çalışın, böylece kendinizi ona daha iyi alıştırabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir grup arkadaşınızı veya ailenizden kişileri tartışmalı bir kararda aynı noktada buluşturmak, kedileri gütmeye benzeyebilir. Şu anda karşı karşıya olduğunuz zorluk bu olabilir. Herkesi aynı fikirde buluşturmak için gönüllü olmuş ya da bu pozisyona itilmiş olabilirsiniz ve bunun bir baş ağrısına neden olduğunu söylemek hafif kalır. Yapabileceğiniz en iyi şey, çeşitli seçeneklerin nihai sonuca nasıl yansıyacağına dair fikirlerinizi sunmak ve ardından herkesin bu konuyu konuşmasına izin vermek olacaktır. Onları tartışmaya ikna edebilirseniz net bir sonuç ortaya çıkabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Cazibesi, mizah anlayışı ve kelimelerle arası iyi olan bir kişi, insanların bir şeyi satın almasını ya da başka bir şekilde o kişinin isteklerini yerine getirmesini sağlamakta genelde başarılı olur. Sizin kadar zeki ve anlayışlı biri bile karizmatik bir kişi tarafından yapılan bu tür bir büyüye kapılabilir. Bugün buna karşı dikkatli olun. Biri sizi bir şey yapmaya ya da doğru olmadığını düşündüğünüz bir şeyi yapmaya ikna etmeye çalışırsa bu kararı erteleyin ve kendi araştırmanızı yapın. Bunu yapmadan herhangi bir taahhütte bulunmayın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendinizi incinmiş ya da dışlanmış hissettiğinizde, etkileşime geçmek ya da sorunu ele almak yerine kendinize duvar örme olasılığınız daha yüksektir. Nasıl hissettiğinizi ifade etmek yerine kabuğunuza çekilmeyi ve yalnız kalmayı tercih edersiniz. Bazen bu sizin için en iyi yoldur, ancak bu sefer olmayabilir. Birinin davranışı sizi incitmiş olabilir, ancak bu konuda konuşmazsanız, o kişi sizi incittiğini asla anlayamayabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Başka bir işiniz çıktığı için artık yerine getiremeyeceğiniz bir sözünüzü yerine getirmek üzere bugün yerinizi dolduracak birine ihtiyacınız olabilir. Bu sizin için harika bir fırsat olabilir ve bunu kaçırmak istemeyeceksiniz, bu nedenle size yardımcı olacak birini bulmak harika bir fikir olabilir. Bu rolü yalnızca güvenebileceğiniz birine teklif ettiğinizden emin olun. Bu işi yapabileceğinden emin olmadığınız birine sözünüzü emanet etmeyin, aksi takdirde söz verdiğiniz kişinin size olan güvenini kaybedebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sizin ilginize layık olan birinden ilginizi esirgiyorsunuz. Nazik ve düşünceli bir insan olarak, birini asla kasıtlı olarak görmezden gelmezsiniz. Bazen üzerinde çalıştığınız şeye kendinizi o kadar kaptırırsınız ki, konsantre olabilmek için etrafınızdaki diğer her şeyi görmezden gelirsiniz. Şimdi etrafınızdaki insanları fark etmeli, onların ihtiyaçlarına ve üstü kapalı ipuçlarına kulak vermelisiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazen aradaki farkı anlamak zor olsa da, bir “çağrıya” yanıt vermek ile tatlı dilli biri tarafından bir şeye yönlendirilmek arasında büyük bir fark vardır. Birileri, amacınızı gerçekleştirme ve anlamlı bir şeyler yapma arzunuza dokunarak size yaratıcı bir şekilde ilham veriyor olabilir. Yine de bunu kendiniz hissetmiyorsanız karşı tarafın niyetini anlamanız gerekir. O kişinin sizi ikna ederek elde edeceği bir şey var mı? Kendinize karşı dürüst olun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda aklınıza harika, şaşırtıcı, olağanüstü bir fikir gelmiş olabilir. Bu fikir sizi o kadar heyecanlandırmış olabilir ki, başka ne yapıyor olursanız olun, sürekli bu fikir aklınıza gelmeye devam ediyor olabilir. Bu durum, yapmanız gereken işlere gereken dikkati vermemenize neden olabilir. Fikrinizin kontrolü ele geçirmesine izin vermek yerine, onun kontrolünü ele almalısınız! Bugün diğer yükümlülüklerinizi tamamladıktan sonra sadece fikrinize özel bir zaman ayırın. O zaman bu konuda yapılması gerekenleri yapmak için net bir düşünceye sahip olacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda üzerinde çalıştığınız bir konuda çok fazla dikkat çekiyor olabilirsiniz. Sanki başkaları omzunuzun üzerinden bakıyor, her hareketinizi inceliyor gibi hissedebilirsiniz. Bu ilgi sizi bir yıldız gibi hissettirmek yerine, kendinizden emin olamamanıza ve utanmanıza neden olabilir. Başarısız olmak istemezsiniz. Meraklı gözlerden uzak bir özel alan bulamıyorsanız üzerinizdeki ilgiye farkı bir gözle bakmayı deneyin. Siz bir yıldızsınız ve yaptığınız işte müthiş olduğunuz için başkalarını kendinize çekiyorsunuz.
Bu düşüncenin kendinize güvenmeniz için size ilham vermesine izin verin ki elinizden gelenin en iyisini yapabilesiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Çok alçakgönüllü ve mütevazı olabilirsiniz. Dikkat çekmeye çalışan ya da bir şey isterken kimsenin ayağına basan biri değilsiniz. Şu anda dikkatleri kendi yeteneklerinize çekmenizi gerektirecek bir fırsat karşınıza çıkabilir. Bunu yapmaktan rahatsız olsanız bile, bu fırsatın size ve belki de başkalarına ne kadar fayda sağlayacağını bir düşünün. Bu düşüncenin sizi ön plana çıkarmasına izin verin ve eşsiz bir fırsat için ne kadar doğru bir tercih olduğunuzu gösterin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Kısa bir süre önce bir lunapark aracı, içindeki yolcularla birlikte havada asılı kaldı. Araç inemiyordu çünkü fırtına çıkmıştı. Tehlikeli yükseklik, bardaktan boşanırcasına yağan yağmurla birleşince dehşet verici bir hal almış olmalı ve pek çok kişi korkunç bir akıbet hayal etmiş olabilir. Ama yine de sağ salim aşağı inmeyi başardılar! Şu anda çok gerçekçi görünen nedenlerden dolayı sizi üzen bir şey yaşıyor olabilirsiniz. Emniyetli ve mutlu bir son hayal etmeye çalışın çünkü yıldızların sizin için sakladığı şey tam olarak budur!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sizin için sık sık ilham ve destek kaynağı olan biri, ona ihtiyacınız olduğu belli olsa da şu anda ortalıkta görünmüyor. Bu durum sizi üzdüğü kadar şaşırtıyor da. Onunla son görüşmenizde bir öfke ya da çatışma yaşandığının farkında olabilirsiniz, ancak size göre bu durum, ihtiyacınız olduğu bir anda gözden kaybolmayı gerektirmez. Belki de durum düşündüğünüzden daha ciddidir ve çözülebilmesi için ele alınması gerekmektedir. Konu sizin için karşı taraftan daha önemli olabilir. Bu kez, ortaya çıkma ve işleri düzeltme sırası sizde olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN