Evinin balkonuna oturmak için çıktı, gördüğü manzara karşısında şok oldu! Kıvrıla kıvrıla ortaya kadar çıkmış

Elazığ’da yaşayan bir vatandaş, evinin balkonuna çıktığı esnada hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı. Ne yapacağını şaşıran vatandaş o anları kaydetti. İşte detaylar…

Elazığ’ın Mustafapaşa Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan ilginç olay, bölge sakinlerinin şaşkın bakışlarına neden oldu. Bir vatandaş, evinin balkonuna oturmak için çıktığında karşısında gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşadı. Balkonun paspasının altında saklanan yılan, kıvrıla kıvrıla ortaya çıkarak vatandaşın tüylerini diken diken etti.

yeni-proje-47-003.jpg

OLAYIN DETAYLARI

Sabahın erken saatlerinde balkonuna oturmak isteyen vatandaş, paspası kaldırdığında yılanı görünce gözlerine inanamadı. O anı cep telefonuyla kaydeden vatandaş, soğukkanlılığını koruyarak yılanı dikkatlice yakaladı ve güvenli bir şekilde doğal ortamına bıraktı. Bölgedeki diğer sakinler, yaşanan bu beklenmedik olayın ardından hem rahat bir nefes aldı hem de yılanın nereden geldiğini merak etmeye başladı.

yeni-proje-48-003.jpg

YILANIN DOĞAL ORTAMINA BIRAKILMASI

Yılan, tecrübeli bir şekilde yakalanarak doğal ortamına bırakıldı. Olayın ardından vatandaşlar, bu tür durumlarla karşılaşmamak için dikkatli olmaları gerektiğini vurguladılar. Elazığ'da yaşanan bu sıra dışı olay, bölge halkının bu tür doğal sürprizlere karşı hazırlıklı olmasını sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN