Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

AFAD'ın verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 09.31'de gerçekleşen depremin derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi.

AFAD SON DEPREMLER

Sarsıntı Adıyaman, Gaziantep, Adana, Hatay gibi çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından panik yapan vatandaşlar sokaklara indi.

Depreme ilişkin AFAD’dan yapılan açıklamada, ''Kahramanmaraş ilimizin Pazarcık ilçesinde saat 09.31’de meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız'' ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN