Sertab Erener sahnede sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi! "Bu yasa tasarısı kabul edilirse..."

Sertab Erener sahnede sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi! "Bu yasa tasarısı kabul edilirse..."

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, dün akşam verdiği konserde sokak hayvanları için hazırlanan yasa tasarına tepki gösterdi. Erener'in açıklamaları konserdeki vatandaşlar tarafında büyük bir alkışla karşılandı.

5 Temmuz'da sosyal medya platformu Youtube'da yayınladığı "Bi Polar" adlı şarkısını hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı Sertap Erener, dün akşam İstanbul'da verdiği konserde TBMM'ye sunulan ve büyük tepki çeken sokak hayvanları yasasına karşı çıktı.

BtcTurk Vadi Açıkhava'da verdiği konserde hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı, AK Parti'nin TBMM'ye sunduğu sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifine sert bir dille tepki gösterdi.

Sokak hayvanlarının barınmasını ve sahiplenmesini sağlayan Kurtaran Ev Derneği Başkanı Onur Boltürk'ü sahneye davet eden Erener, söz konusu yasa tasarısının kabul edilmesi halinde büyük bir kaosun yaşanacağını öne sürdü.

Erener açıklamasında "Bu yasa tasarısı kabul edilirse, bunun vebali hepimizin üzerinde olacak. Bizler, bu kadar acıyı kaldıramayız. Lütfen duyarlı olalım ve bu yasa tasarısına karşı sesimizi yükseltelim. Sahiplendirme ve kısırlaştırma gibi konularda sosyal sorumluluk sahibi olalım. Unutmayalım, bu yasa çalışmayacak ve büyük bir kaosa yol açacak. Uykusuz geceler bizi bekliyor. Lütfen siz de ses olun!" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcının bu sözleri, konserdeki vatandaşlar tarafında büyük bir alkışla karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN