Nükhet Duru'dan kötü haber! Yıllardır o hastalıkla mücadele ediyormuş: İlk kez açıkladı

Nükhet Duru'dan kötü haber! Yıllardır o hastalıkla mücadele ediyormuş: İlk kez açıkladı

Yılların sanatçısı Nükhet Duru, yaşadığı ve ilk kez anlattığı bir olayla magazin gündemine bomba gibi düştü. Yıllardır o hastalıkla mücadele ettiğini duyuran ünlü isim hayranlarını çok üzdü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru, son dönemde yaşadığı sağlık sorunlarıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. YouTube'da yayınlanan bir programda, MS (Multiple Skleroz) hastalığı ile yıllardır mücadele ettiğini açıkladı.

yeni-proje-11.jpg

KÜÇÜK YAŞLARDA TANI KONDU

Geçtiğimiz aylarda 70. yaşını "Nükhet Duru 7.0" adlı etkinlikle kutlayan sanatçı, Sibel Arna'nın programında yaşadığı zorlukları anlattı. MS hastalığının genç yaşlarda kendisine tanı konduğunu belirten Duru, hastalıkla ilgili bilgilerin o dönemde çok sınırlı olduğunu ifade etti.

Duru, yaşadığı zorlukları şu sözlerle paylaştı: “Hastalığın adını bile bilmiyordum o zaman. Doktorlar da hastalığı net olarak tanımlayamıyordu. Ancak ben içgüdüsel olarak pes etmeyeceğimi belirledim ve her gün küçük adımlarla yürümeye devam ettim. Bu süreç, Yeşilçam filmlerindeki gibi zorlu geçti, ama sonunda başardım."

yeni-proje-12.jpg

UZUN SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYOR

Nükhet Duru, günümüzde kortizon tedavisi gördüğünü de açıkladı. Kortizon tedavisinin yan etkilerinden bahseden Duru, "Kortizon yüzünden birazcık şişiyorum, görenler dolguyu fazla kaçırmış sanıyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN