Aile sağlığı merkezi savaş alanına döndü: 'Kaydın yok' diyen doktora çaydanlıkla saldırdı

Aile sağlığı merkezi savaş alanına döndü: 'Kaydın yok' diyen doktora çaydanlıkla saldırdı

Sağlıkta şiddet bitmek bilmiyor. Adana'da bir aile sağlığı merkezinde görevli doktor, muayene ettiği hasta tarafından şiddete maruz kaldı. Hasta, doktoru elektrikli çaydanlıkla darp ederek ağır yaraladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı doktoru tedavi altına aldı. Saldırı sonucu Dr. Gürler'in sol omzunda çıkık, kafa tasında çatlak ve açık yaralar oluştu. Şüpheli kişi ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin boyutları her geçen gün artıyor. Son olarak Adana'nın Seyhan ilçesinde bir aile sağlığı merkezinde görevli doktor, muayene ettiği hasta tarafından vahşi bir saldırıya uğradı.

Olay, Seyhan ilçesinin merkezinde bulunan bir aile sağlığı merkezinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Seracettin D. isimli bir kişi, aile hekimi kaydının bulunduğu doktorun yerine Dr. Can Cevher Gürler'e başvurarak işe giriş raporu istedi. Dr. Gürler, kendisinde kayıtlı olmayan bir kişiye sadece durum bildirir rapor verebileceğini belirtmesi üzerine iki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Seracettin D., muayene odasında bulunan elektrikli çaydanlığı alarak doktora saldırdı.

DOKTOR YOĞUN BAKIMDA

Saldırı sonucu Dr. Gürler'in sol omzunda çıkık, kafa tasında çatlak ve açık yaralar oluştu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ağır yaralanan doktoru hastaneye kaldırdı. Dr. Gürler, yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındı ve tedavisi devam ediyor.

ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili harekete geçen polis ekipleri, kısa sürede şüpheli Seracettin D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN