Sabiha Gökçen Havalimanı'nda silahlı çatışma: 1 ölü

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda silahlı çatışma: 1 ölü

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan dehşet verici olayda, turist yolcu karşılama işi yapan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

7 Eylül Cumartesi günü, Pendik ilçesi Harmandere Mahallesi'nde bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'nda turist yolcu karşılama işi yapan iki grup arasında müşteri paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve taraflar silahlarını çekerek birbirlerine ateş etti. Çıkan çatışmada Süleyman Üzümcü isimli bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

POLİS KISA SÜREDE HAREKETE GEÇTİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmada, kısa sürede kavgaya karışan şüpheliler tespit edildi. Düzenlenen operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı. Hastanede tedavileri süren iki şüphelinin de daha sonra gözaltına alınmasıyla gözaltı sayısı 9'a yükseldi.

ŞÜPHELİLER İNKAR ETTİ

Emniyetteki sorgularında şüpheliler, kavgaya karıştıklarını ancak öldürme ve yaralama olaylarını gerçekleştirmediklerini iddia etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavileri süren 2 şüphelinin de daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN