Sahilin ve sıcakların eşlikçisi: ‘Dondurma Kiosku’

Sahilin ve sıcakların eşlikçisi: ‘Dondurma Kiosku’

‘Sahilleri ranta değil, halka açacağız’ sloganıyla yola çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersinlilerin takdirini toplamaya devam ediyor. Sahilde yürüyüş yapanların yol üzerinde uğrak noktalarından birisi olan ‘Dondurma Kiosku’ sıcaklardan bunalan ve yürüyüşüne serin ve tatlı bir hava katmak isteyenlere buz gibi ve lezzetli dondurmalar ile hizmet veriyor.

‘Sahilleri ranta değil, halka açacağız’ sloganıyla yola çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersinlilerin takdirini toplamaya devam ediyor. Uygun fiyatlı lezzetli ve güvenilir gıdaya Akdeniz’in eşsiz manzarası eşliğinde ulaşabilen yurttaşlar, Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen kafe, lokanta ve kioskların daha da artmasını istiyor.

Sahilde yürüyüş yapanların yol üzerin uğrak noktalarından birisi olan ‘Dondurma Kiosku’ sıcaklardan bunalan ve yürüyüşüne serin ve tatlı bir hava katmak isteyenlere hizmet veriyor. Diğer kafelerde olduğu gibi lezzetinden ve uygun fiyatından dolayı Mersinlilerin vazgeçilmez noktalarından birisi haline gelen kioskda birbirinden çeşitli ve lezzetli dondurmalar vatandaşlara sunuluyor.

Dondurma kiosku yürüyüşlerin eşlikçisi

Mersin’in farklı bölgelerinde 24 işletmenin halka hizmet ettiğini söyleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Deniz Kızı Turizm A.Ş. Saha Koordinatör Ekin Durmuş, “Birçoğu sahilde, bazıları da şehir merkezinin içinde olmak üzere toplamda 24 adet işletmemiz var. Dondurma kioskumuz da bunlardan bir tanesi. Dondurma kioskunda sahildeki vatandaşların yürüyüşlerinde eşlik etmesi için; soğuk eşlikçiler, dondurmalar, frozenlar, frappeler ve limonata gibi çeşitler sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Durmuş: “Yürüyüşlerinizi tatlandırmak için dondurma kioskuna uğrayın”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Sahilleri ranta değil, halka açtık’ sözlerini hatırlatan Durmuş, “Sloganından esinlenerek vatandaşlarımıza uygun fiyatlı hizmet vermeye çalışıyoruz. Kafelerimizin birçoğuna ilgi çok yoğun. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi fiyatların uygunluğu ve içerideki kalite. Verdiğimiz hizmet şu an dışarıdaki bir işletmeden çok daha iyi seviyede. Vatandaşlarımız da bu kaliteyi görüp bu uygun fiyatları gördüğünde daha çok belediye kafelerimizi tercih ediyorlar ve işletmelerimiz gayet yoğun ve keyifli bir hal alıyor” diyerek, “Yürüyüşlerinizi tatlandırmak için mutlaka dondurma kioskuna uğrayın” çağrısı yaptı.

Yurttaşlar dondurmalara ‘bayılıyor’

Kafelerin hepsinin konseptini sevdiğini ve çoğunlukla tercih ettiğini kaydeden Mersinli öğrenci Başaran Yıldıran, “Gerek Tribün Kafe olsun gerek Bizden Kafe olsun çoğu çeşitli kafelerle belediyemizin bizlere sunduğu hizmet aşikar ve hepsinden çok memnunum. Farklı yerlere nazaran fiyatlar gayet uygun. Öğrenciler karnını hem uyguna hem de lezzetli bir şekilde doyurabilir” dedi. Sahilde gençlere ve öğrencilere birçok olanak sunulduğunun da altını çizen Yıldıran, “İlk başta Başkanımız olmak üzere, çalışan herkesin emeğine sonsuz teşekkürlerimi iletirim” şeklinde konuştu.

Mersin’e 9 yıl önce gelen ve artık Mersinli olduğunu söyleyen Eda Gözcü, Dondurma Kiosku’nun çok güzel olduğunu belirterek, “Ben seviyorum, dondurmalarına da bayılıyorum. İlk geldiğime oranla gerçekten sahilde çok şey değişti. Kafelerin buna çok fazla etkisi var, pandemiden sonra özellikle ben de bütün vaktimi sahildeki kafelerde geçiriyorum. O yüzden öneriyorum; lezzetler güzel, temizler ve eğlenceli. Mersin’deki herkesi belediyenin kafelerine de bekliyoruz, Mersin’e de bekliyoruz. Güzel bir şehir denizimiz var, havamız güzel” diyerek, emek veren herkese teşekkür etti.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN