Jose Mourinho Fenerbahçe'nin tarihine geçti: 117 yıllık Fenerbahçe tarihinde bir ilk...

Jose Mourinho Fenerbahçe'nin tarihine geçti: 117 yıllık Fenerbahçe tarihinde bir ilk...

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, tarihi bir başarıya imza atarak sar-lacivertli ekibin tarihine geçti.

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Galatasaray, cumartesi akşamı Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Dev maça günler kala demeç savaşı başlarken sarı-lacivertli ekibin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho Fenerbahçe'ni tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Pazar akşamı konuk olduğu Kasımpaşa'yı mağlup eden Fenerbahçe, Süper Lig'de yenilgiyi unuttu. Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Mourinho, tarihi bir başarı yakaladı.

Süper Lig'de son olarak geçen sezon 4 Kasım'da Kadıköy'de oynanan Trabzonspor karşılaşmasında yenilgi alan Fenerbahçe, o tarihten bu yana Süper Lig'de yenilgi yüzü görmedi. Süper Lig'de son 32 maçta yenilgi almayan sarı-lacivertli ekip, kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini yakaladı.

Kanarya, söz konusu 32 karşılaşmada 25 galibiyet ve 7 beraberlik elde etti. Portekizli teknik adam Mourinho, Fenerbahçe'nin tarihin en uzun süreli yenilmezlik serisine sahip olduğu dönemde takımın başında yer alarak sarı-lacivertli ekibin tarihine geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN