Kendisine ilaç alan eşini eczanede bıçakladı! Dehşet anları kamerada

Konya'da eşiyle eczaneye giden cani, 4 çocuk annesi kadını defalarca bıçakladı. Dehşet anları, eczanenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Caniler caydırıcı cezalar almadıkları, yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin önüne geçilemiyor. Dehşet veren olay, Konya Selçuklu'da bulunan bir eczanede yaşandı. Fabrika işçisi olan, 4 çocuk annesi K.A., gece vardiyasının ardından eşini psikiyatri polikliniğindeki randevusuna götürdü.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Muayenenin ardından birlikte eczaneye gittiler. K.A., eşi E.A.'ya ilaç almak için sırada beklerken E.A., yanında taşıdığı bıçağı çıkarak genç kadına saplamaya başladı. K.A., eczanedekilerin müdahalesiyle caninin elinden kurtuldu. Karnından ve kolundan bıçaklanan ve ağır yaralanan K.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

vvvyyyy.jpg

'BİR HAFTA ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIM'

K.A. ifadesinde, olaydan 1 hafta önce eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ifade etti. Ortada hiçbir şey yokken eşinin kendisini aldattığını söyleyerek kavga çıkardığını anlatan genç kadın "Ona ilaç almaya gittiğimizde bir acı hissettim, arkama döndüğümde ise eşimin beni bıçakladığını gördüm" dedi.

Olayın ardından yakalanıp, gözaltına alınan E.A., tutuklandı. Dehşet anları, eczanenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Öte yandan vatandaşlar, kadın cinayetleri ve kadına şiddet olaylarının sona ermesi için, faillerin caydırıcı cezalar almaları için yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN