Kahramanmaraş'ta kan donduran olay: Bir bardak su için sopalarla dövülerek katledildi

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan trajik olayda, Mesut Kazancı isimli bir genç önünden geçtiği bir fabrikanın çalışanlarından bir bardak su istemesi üzerine öldürüldü. İkinci kez su isteyen Kazancı ile taraflar arasında yaşanan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar, 29 yaşındaki Kazancı'yı sopalarla darp ederek katletti.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan olay, Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kazancı, önünden geçtiği bir fabrikanın çalışanlarından bir bardak su istedi. Ancak susuzluğu dinmeyen Kazancı'nın bir bardak daha su istemesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve sopaların kullanıldığı şiddetli bir olay yaşandı.

Kavga sırasında taraflardan Mesut Kazancı aldığı sopa darbeleriyle ağır yaralandı. Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılan Kazancı, müdahalelere rağmen 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.A.I, (37) çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN