Anaokulunda biri boksör iki kardeş, öğretmeni hastanelik etti! Dehşet veren anlar kamerada...

Mardin'de bir anaokulunun bahçesindeki nöbetçi öğretmen, biri amatör boksör 2 kardeş tarafından darbedildi. Dehşet veren anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 2 kardeş gözaltında.

Olay, Mardin'de bulunan Hediye Alay Aktaş Anaokulunda yaşandı. İddiaya göre, 2 kapılı okula kapalı olan ana kapıdan girmek isteyen biri boksör 2 kardeş, okulda nöbetçi olan öğretmen Yusuf E.’den kapalı olan ana kapıyı açmasını istedi. Öğretmenin ‘Anahtar yanımda yok, diğer kapıdan girin’ cevabı üzerine tartışma çıktı.

YUMRUKLA, KEMERLE DARBETTİLER

Tartışma, bahçedeki küçük çocukların korku dolu bakışları arasında yumruklu ve kemerli kavgaya dönüştü. Kardeşlerden biri öğretmen Yusuf E.’ye yumruklarla saldırırken, diğeri ise pantolonundaki kemeri çıkartarak darbetti.

uuuu.jpg

2 KARDEŞ GÖZALTINA ALINDI

ihbar üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri gönderildi. Darp raporu alan Yusuf E.’nin şikayeti üzerine saldırgan kardeşler gözaltına alındı.

Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Mardin İl Başkanı Abdulselam Demir, üyeler ile beraber olayın yaşandığı okulun önünde basın açıklaması yaptı. Demir, eğitim çalışanlarına yönelik şiddetin toplumsal bir sorun haline geldiğini belirterek, "Şiddeti önleyecek önemli bir aktör olması gereken eğitimciler, maalesef şiddetin mağduru durumuna gelmiştir. Eğitimcinin itibarını artıracak, konumunu güçlendirecek, onu tehlikelere karşı koruyacak tedbirleri almak zorundayız." diyerek yetkililere seslendi ve saldırıyı kınadı.

bbnnnn.jpg

Öte yandan, öğretmenler, okullarda kendi güvenlikleriyle ilgili endişelerini sık sık dile getirerek yetkililerden can güvenlikleri için sert ve caydırıcı önlemler almasını bekliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN