'Teşkilat' dizisine 2 bomba oyuncu

'Teşkilat' dizisine 2 bomba oyuncu

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna Tolga Sarıtaş’ın yanı sıra Tuvana Türkay ve Ushan Çakır da katıldı. Türkay dizide Amerikan ajanı "Kate" rolüne, Çakır ise onun sağ kolu "Makinist" rolüne hayat verecek.

TRT 1'in büyük ilgiyle takip edilen dizisi "Teşkilat," 5. sezon çekimlerine hızlı bir başlangıç yaptı. Pazar akşamları seyirciyi ekran başına kilitleyen dizi, yeni sezonda da aksiyon ve heyecanı dorukta tutacak.

Tolga Sarıtaş, Altay karakteriyle kadroya katılırken, hikaye bu sezon bambaşka bir dünya yaratıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; diziye son olarak Tuvana Türkay ve Ushan Çakır dahil oldu.

haber-gorseli.jpg
Ushan Çakır (solda) ve Tuvana Türkay (sağda)

Türkay, acımasız Amerikan ajanı "Kate" rolünde boy gösterecek. Ushan Çakır ise Kate'in sağ kolu "Makinist" karakteriyle ekranlara gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN