Erkan Can nasıl dolandırıldığını anlattı: 9 bin dolarımı aldılar

Erkan Can nasıl dolandırıldığını anlattı: 9 bin dolarımı aldılar

Usta oyuncu Erkan Can başına gelen dolandırıcılığı anlattı. Telefonla 9 bin dolarını aldıklarını ifade eden Can, "Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü resmen yedim." dedi.

Usta oyuncu Erkan Can, telefon dolandırıcılığına maruz kaldığını anlattı. "Meşru Gayrimeşru" adlı filmde dolandırılan bir profesörü canlandıran Can, kendi yaşadığı bu acı tecrübenin rolü kabul etmesinde etkili olduğunu itiraf etti.

Zorlu Center’da düzenlenen filmin ön gösteriminde konuşan Can, dolandırıcıların kendisini 9 bin dolar dolandırdığını ve bu kişilerin şu an cezaevinde olduğunu belirtti.

'ADAMLARIN ROLÜNÜ RESMEN YEDİM'

Usta oyuncu, "Bir profesörün telefon ile dolandırılmasını anlatıyor. Senaryoyu görünce benim de başıma geldiği için oynadım. Beni telefonda dolandırıp 9 bin dolarımı aldılar. Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü resmen yedim. Adam şimdi cezaevinde. Ben paramı TL olarak geri aldım. Dikkatli olsun herkes" dedi.

Yapımcılığını Orhan Şeddatlı'nın üstlendiği film, 27 Eylül'de vizyona girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN