'Muhammed Ali' dizisi geliyor: Efsanevi boksörü oynayacak isim belli oldu

'Muhammed Ali' dizisi geliyor: Efsanevi boksörü oynayacak isim belli oldu

Efsanevi boksör Muhammed Ali'nin hayatı dizi oluyor. Ali'nin eşinin de yapımcıları arasında olduğu Amazon dizisinde boksörü canlandıracak isim genç aktör Jaalen Best oldu.

Hem spordaki başarısı hem de ırkçılıkla mücadeledeki politik duruşuyla efsane olan boksör Muhammed Ali'nin hayatını anlatan "The Greatest" adlı dizi için çalışmalara resmen başlandı. Parkinson hastalığıyla 32 yıl mücadele eden ve 2016'da hayatını kaybeden eski ağır sıklet şampiyonu boksörü ise Jaalen Best canlandıracak.

Amazon'un yapımcılığını yapacağı dizide oynayacak Jaalen Best, All American: Homecoming, Magnum P.I. ve American Horror Stories gibi yapımlarla tanınıyor.

2-002.jpgJaalen Best

NTV'de yer alan habere göre; başlangıçta mini dizi olarak tasarlanan ancak daha sonra drama dizisine dönüştürülen "The Greatest", dünyanın en ünlü sporcularından biri olan Ali'nin hayatını ve onun ring içinde ve dışında bir efsane haline getiren zaferlerini ve yenilgilerini derinlemesine işleyecek.

EŞİ DE YAPIMCILAR ARASINDA

Dizi hakkında "Dünya onu bir ikon olarak hatırlıyor ama 'The Greatest' bir adam, bir eş, bir baba, bir oğul ve bir kardeşin hikayesi olacak" ifadelerine yer verildi.

Efsane boksörün eşi Lonnie Ali ise "Muhammed'in özünü yakalayan Ben Watkins'le birlikte The Greatest'in yapımcılığını üstleneceğim için heyecanlıyım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN