Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! Jose Mourinho 30 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Fransa devine gidiyor

Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! Jose Mourinho 30 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Fransa devine gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde gelen son dakika haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! Jose Mourinho 30 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Fransa devine gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyon olmayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde takımdan gidecek olan oyuncular merak konusu oldu. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şoke etti. Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu! Jose Mourinho 30 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Fransa devine gidiyor.

FENERBAHÇE TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler uzun süredir Sevilla'dan istediği En Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı. Ancak Nesyri'nin yüksek maliyetinden dolayı takımdan bazı oyuncularla yollar ayrılık noktasına geldi. Gelen son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Akşam'da yer alan habere göre Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydin'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

yeni-proje-2024-08-22t132526-840.jpg

JOSE MOURINHO 30 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! FRANSA DEVİNE GİDİYOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, sarı-lacivertli ekibin milli savunmacısı Samet Akaydin'i kadrosuna katmak istiyor. Fransız ekibi, bu sezon Fenerbahçe'nin resmi maçlarında kadroya giremeyen ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde de listeye dahil edilmeyen tecrübeli savunmacıyı zorunlu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak amacında.

yeni-proje-2024-08-22t132545-352.jpg

Takımla birlikte antrenmanlara katılan ancak müsabaka kadrolarında yer almayan Samet Akaydin'in da Nice'e transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi. Samet'in menajerinin sarı-lacivertli yöneticilerle bir araya gelerek, transfer konusunda görüşmeler yapması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Nice adına bir kulüp yetkilisi Türkiye'ye gelerek, Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirecek. Samet'in Fenerbahçe ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN