Ankara'da trafiğe çıkacaklar dikkat! ABB kapanacak yolları duyurdu: O tarihte trafiğe kapatılıyor

Ankara'da trafiğe çıkacaklar dikkat! ABB kapanacak yolları duyurdu: O tarihte trafiğe kapatılıyor

Ankara’da yaşayan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi, o tarihte bazı yolların kapalı olacağını duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ankara'da 25 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenecek "3. Uluslararası Başkent Gran Fondo Amatör Yol Bisiklet Yarışması" için trafiğe kapatılacak yollar açıklandı. Etkinlik nedeniyle 08.00-12.00 saatleri arasında bazı ana yollar ve cadde kesişimlerinde trafik akışı durdurulacak.

yeni-proje-6.jpg

KAPATILACAK YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, yarışma süresince trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

  • Atatürk Bulvarı - Kapanış saatleri arasında bu yol tamamen kapalı olacak.
  • Tunali Hilmi Caddesi - Yarış güzergahı içinde kalacak ve geçişe kapalı olacak.
  • Sıhhiye Meydanı - Meydan çevresindeki yollar kapalı kalacak.

Yetkililer, vatandaşların alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarıda bulunarak, trafiğin yoğun olabileceği saatler için önceden plan yapmalarını tavsiye ediyor.

Söz konusu duruma ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

“25 Ağustos 2024'te düzenlenecek “3. Uluslararası Başkent Gran Fondo Amatör Yol Bisiklet Yarışması” nedeniyle 08.00-12.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacaktır. Lütfen alternatif güzergâhları kullanmayı unutmayın!”

yeni-proje-7.jpg

YARIŞMA SAATLERİNDE TRAFİK DÜZENLEMELERİ

Yarışma nedeniyle trafiğe kapatılacak bölgelerdeki düzenlemeler, etkinlik süresince güvenliği sağlamak ve yarışçıların rahatça geçiş yapabilmesini temin etmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Kapanış saatleri bitiminde yollar tekrar trafiğe açılacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN