Engin Polat'tan Dilan Polat'a 3 kesin talimat: Bunların hiçbirini asla yapmayacaksın!

Engin Polat'tan Dilan Polat'a 3 kesin talimat: Bunların hiçbirini asla yapmayacaksın!

Kara para aklama suçlarından tutuklanan Dilan Polat, çıkarıldığı mahkeme kararınca tutuksuz olarak yargılanmasına karar verilmişti. Tekrardan dışarıya çıkan Polat'ın ilk hamlesi ise eşi Engin Polat'ı ziyaret etmek oldu. İkili arasında geçen konuşma merak konusu olurken gelen son dakika bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Engin Polat'tan Dilan Polat'a 3 kesin talimat. Bunların hiçbirini asla yapmayacaksın!

Son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerinden biri Dilan Polat. Uzun süredir tutuklu olarak hapishanede tutulan Polat'ın geçtiğimiz günlerde tutuksuz olarak yargılanmasına devam kararı verilmişti. Tekrardan özgürlüğüne kavuşan Dilan Polat, ilk olarak içerde tutulan eşi Engin Polat'ı ziyaret etmişti. İkili arasında geçen diyalog ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

İLK İŞ OLARAK EŞİNİ ZİYERETE GİTTİ

Hapisten çıktıktan sonra kardeşi Sıla Doğu'nun evinde kalan Dilan Polat özgür kalır kalmaz kocasını görmeye gitti. Sıla Doğu, Dilan Polat'ı kocasına götürmek için erken saatlerde yola çıktı.

yeni-proje-2024-08-22t120922-227.jpg

Sıla Doğu arabadan attığı hikâyesine "Enginimize" notunu düştü. Dilan Polat ise cezaevinin önünde Engin Polat'ı beklerken görüntülendi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

ENGİN POLAT'TAN DİLAN POLAT'A 3 KESİN TALİMAT: BUNLARIN HİÇBİRİNİ YAPMAYACAKSIN!

Serbest kaldıktan sonra Dilan Polat, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yer alan Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu olan eşi Engin Polat’ı ziyaret etti. Uzun süredir ayrı olan çiftin buluşmasında duygusal anlar yaşandı.

yeni-proje-2024-08-22t120940-023.jpg

Engin Polat, eşine "Konuşma yapmayacaksın, telefon kullanmayacaksın ve basına demeç vermeyeceksin" şeklinde üç kesin talimat verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN