Karo ve vitrifiye markası, yeni porselen karolarını tanıttı

Karo ve vitrifiye markası, yeni porselen karolarını tanıttı

Yapı malzemeleri sektörü, sürdürülebilirlik odağında dönüşüyor. Karo ve vitrifiye markası Seramiksan, yeni doğa dostu porselen karo serisini tanıttı. Dekorasyon dünyasının en popüler trendlerinden biri olan çıtalı ahşap görünümünü modern bir yorumla sunan marka, doğanın huzurunu ve sıcaklığını mekanlara taşıyor.

Çevresel kaygıların yükseldiği ve sürdürülebilirliğe dair farkındalığın arttığı son dönemde, özellikle konut ve ticari projelere yönelik doğa dostu üretim anlayışı yaygınlaşıyor. Bunların ilk sıralarında yaşam alanlarımızda baş rol oynayan yapı malzemeleri endüstrisi gelirken, sürdürülebilir ve çevre dostu karolarıyla sektörün önde gelen oyuncularından Seramiksan, ahşap görünümlü yeni ürünü Sagano Line ile doğanın huzurunu mekanlara taşıyor.

Tüm üretim süreçlerini %0 atık ürün, %0 atık su politikasıyla yürüterek sürdürülebilirliği desteklediklerini belirten Seramiksan Direktörü Süreyya Çağlar, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Yapı malzemeleri enerji yoğun sektörlerden biri olduğu için, sürdürülebilirlik kavramı daha da önemli hale geliyor. Çevresel etkileri en aza indirmeyi hedefleyen yaşam döngüsünü benimsemek, birçok faydayı beraberinde getiriyor. Biz de sürdürülebilirliği ilke edinen bir marka olarak, hem sektörümüzde yeşil dönüşümün öncüsü oluyoruz hem de üretimden tüketiciye kadar tüm paydaşların çevresel etkisini düşürerek daha yaşanabilir bir gelecek inşa ediyoruz. Sagano Line yeni karo serimiz de bunun en yeni örneği.”

yeni-proje-2024-09-12t182543-457.jpg

Doğanın huzurunu mekanlara taşıyorlar

Yeni karo serileriyle dekorasyon dünyasının en popüler trendlerinden biri olan çıtalı ahşap görünümünü modern bir yorumla sunduklarını belirten Süreyya Çağlar, serilerine dair ayrıntıları da paylaştı. Buna göre doğadan ilham alan ve her dokunuşta derinlik hissi veren Sagano Line, koyu ve açık çizgi rölyefleriyle mekanlarda modern ahşap lambri etkisi yaratıyor. Doğanın huzurunu ve sıcaklığını mekanlara taşıyor. Desenleri, uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü korurken; özel bir bakım gerektirmemesi ve kolay temizlenebilir olmasıyla uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Suya, UV ışınlarına, neme, yangına ve darbelere karşı direnci de dayanıklılığını artırıyor.

“Sürdürülebilir karolar, mekanlarda ferahlık yaratıyor”

Sagano Line gibi sürdürülebilir malzemelerden üretilen ürünlerin faydalarına da değinen Seramiksan’ın Direktörü Süreyya Çağlar, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Sürdürülebilir malzemeler, doğal kaynakların tüketimini azaltarak gelecek nesiller için bu kaynakların korunmasını sağlıyor. Bununla da kalmıyor, üretim aşamasında enerji tüketimini düşürüyor, karbon ayak izini azaltarak iklim değişikliğiyle mücadeleye önemli ölçüde katkıda bulunuyor. Kullanıcılar açısından ise mekanlarda hava kalitesini artırarak insanların sağlığını koruyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN