Genç futbolcudan acı haber: Evinde ölü bulundu! Sevenleri yasa boğuldu, kulüp başkanından duygusal mesaj

Genç futbolcudan acı haber: Evinde ölü bulundu! Sevenleri yasa boğuldu, kulüp başkanından duygusal mesaj

20 yaşındaki futbolcu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Üzücü haberi, kulüp başkanı kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar...

Aydın 1. Amatör Küme ekiplerinden Sökegücü futbol takımında forma giyen 20 yaşındaki Üzeyir Aktepe, dün gece evinde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Genç futbolcunun ailesi ve arkadaşları yasa boğulurken, Sökegücü Kulüp Başkanı Haluk Akyıldız, sosyal medya paylaşımında üzüntüsünü dile getirdi. Haluk Akyıldız paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ"

"Üzeyir Aktepe'nin vefat haberini aldık. Çok değerli bir gencimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ailesine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Mekanın cennet olsun. Seni hiç unutmayacağız."

Üzeyir Aktepe'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Otopsi sonrası, Söke'de toprağa verileceği öğrenildi.

uzeyir-aktepe-kimdir-kac-yasinda-hangi-takimda-oynuyor-neden-oldu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN