Ünlü manken, zayıflama ilacı yüzünden acile kaldırıldı

Ünlü manken, zayıflama ilacı yüzünden acile kaldırıldı

Kate Moss’un kardeşi Lottie Moss, zayıflama ilacı kullandığını itiraf ederek, bir daha kullanmaktansa "ölmeyi" tercih edeceğini söyledi.

Ünlü süper model Kate Moss’un kardeşi Lottie Moss, zayıflama ilacı Ozempic’in hayatını tehlikeye atan yan etkilerini paylaştı. 26 yaşındaki model, yüksek dozda Ozempic kullandıktan sonra nöbet geçirerek hastaneye kaldırıldığını ve bu deneyimi yaşadıktan sonra tekrar ilacı kullanmaktansa “ölmeyi” tercih edeceğini söyledi.

53 KİLOYA DÜŞTÜ

Lottie Moss, yaşadığı ciddi yan etkilerden bahsederek, ilacın tehlikelerine dikkat çekti. Podcast’inde yaptığı açıklamada, ilacı kullandıktan sonra kusma, şiddetli susuzluk, aşırı kilo kaybı ve kasılmalar yaşadığını belirtti. İlaca başlamadan önce 60 kilo olan Moss, kısa sürede 53 kiloya düştüğünü ifade etti.

Ozempic, aslında tip 2 diyabet hastalarının tedavisi için kullanılan bir ilaç olsa da, kilo verme amacıyla ünlüler arasında popüler hale geldi. Ancak uzmanlar, ilacın depresyon ve intihar riskini artırabileceği konusunda uyarılarda bulunuyor. Moss, yaşadığı bu zor deneyimi paylaşarak, ilacı kullanmayı düşünenlere "Almayın, buna değmez" çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN