Miss Turkey 2024 güzeli seçilmişti! İdil Bilgen'in babası bakın kim çıktı? Ülke çapında tanınan bir isimmiş

Miss Turkey 2024 güzeli seçilmişti! İdil Bilgen'in babası bakın kim çıktı? Ülke çapında tanınan bir isimmiş

Miss Turkey 2024 güzeli seçilen İdil Bilgen'in babası bakın kim çıktı! Ülke çapında tanınan bir isimmiş! İşte Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen'in babası...

Miss Turkey 2024 yarışmasında Türkiye’nin en güzel kızı seçildi. Jüri üyeleri Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erberk'in değerlendirdiği yarışmada, 20 finalist arasından belirlenen "Miss Turkey Top 5" listesi geceye damgasını vurdu. İlk beşe giren güzeller arasında 2 numara İdil Bilgen, 4 numara Aylin Molla, 8 numara Cemre Üker, 9 numara Melissa Öykü Yorulmaz ve 11 numara Candan Şeviktürk yer aldı.

İDİL BİLGEN MİSS TURKEY 2024 KRALİÇESİ SEÇİLDİ

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! 'Türkiye'nin en güzeli' İdil Bilgen oldu

Miss Turkey 2024 yarışmasının sonunda birincilik tacını kazanan isim 2 numara İdil Bilgen oldu. Bilgen, güzelliği ve duruşuyla gece boyunca dikkatleri üzerine çekerek Türkiye’nin en güzel kızı unvanını kazandı. Törende büyük heyecan yaşanırken, İdil Bilgen’in zaferi sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Miss Turkey 2024 kraliçesi İdil Bilgen’in Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olduğu bilgisi, kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Bilgen’in hem tıp alanındaki kariyeri hem de yarışmadaki başarısı, onun hayatını araştıranlar için dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

YENİ KRALİÇENİN BABASI BÜYÜKELÇİ ÇIKTI

İstanbul - Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu - İstanbul Haberleri

İdil Bilgen’in aile yaşamı da ilgi odağı oldu. Bilgen’in babasının ülke çapında tanınan bir büyükelçi olduğu öğrenildi. Hem eğitim hayatı hem de ailesiyle dikkat çeken Türkiye’nin yeni güzellik kraliçesi, tacını gururla taşı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN