Kamyonetin kasasını görünce hemen telefona sarıldı! Hayrete düşüren görüntüler

Karayolunda iki kişinin eşya yüklü kamyonetin arkasında yaptığı yolculuk, trafikte korku dolu anlara neden oldu. O anlar çevredeki diğer sürücüler tarafından kaydedildi. İşte detaylar...

Tokat-Niksar Karayolu, Dönekse mevkisinde çocukların eşya yüklü kamyonetin arkasında yaptığı yolculuk trafikte korku dolu anlara sebep oldu.

2 erkek şahsın eşya yüklü kamyonetin arkasında oturak sadece bir ipten tutunarak tehlikeli yolculuğu gören diğer sürücüler telefonlarının kamerasıyla o anları kayıt altına aldı.

trafik-kurali-ihlali-nereye-sikayet-trafik-ihlallerini-nereye-sikayet-edebilirim-2.jpg

"İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ İŞTE..."

Kamyonet sürücüsü hem kendi canını, hem de kamyonet arkasında oturanların canını hiçe sayarak kilometrelerce ilerledi. O anları kayda alan diğer sürücü ise duruma sitem ederek şunları söyledi:

"Tokat-Niksar arası Dönekse mevki. Eşya yükleyip insanları da arkaya atmışlar. Çocuklar arkada kendilerini gizliyorlar. Bak manzaraya. İnsan hayatı bu kadar ucuz işte."

trafik-kurali-ihlali-nereye-sikayet-trafik-ihlallerini-nereye-sikayet-edebilirim-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN