Güzellik yarışmasında finale kalmıştı: Öldürüldü! Katil zanlısının savunması 'Pes' dedirtti

Güzellik yarışmasında finale kalmıştı: Öldürüldü! Katil zanlısının savunması 'Pes' dedirtti

Manken eşini öldürdüğünü kabul eden adam, panik yaparak cesedi parçalayarak kimyasal maddeyle erittiğini söyledi. Mahkeme, katil zanlısının serbest kalma talebini reddederek cezaevine gönderdi. İşte detaylar...

İsviçre'in Basel kenti Binningen ilçesinde 2024 Şubat ayında öldürülen güzellik yarışması finalisti Kristina Joksimovic'in (38) eşi Thomas Joksimovic, eşini öldürdüğünü kabul ettikten sonra serbest bırakılmayı talep etti. Bu talep, İsviçre Yüksek Federal Mahkemesi tarafından reddedildi.

İsviçre medyasında yer alan habere göre Thomas Joksimovic, eşi Kristina Joksimovic'i öldürdükten sonra testere, bıçak ve bahçe makasıyla cesedini parçalara ayırdı ve parçaları blenderdan geçirdi. Thomas Joksimovic, daha sonra bu parçaları kimyasalla eritti.

kristina-joksimovic-kimdir-kac-yasinda-neden-olduruldu-1.jpg

NEFSİ MÜDAFAA İDDİASI

İsviçre medyasından BZ Basel'in haberinde, Thomas Joksimovic'in kendisine bıçakla saldırdığı için eşini öldürdüğü, bunun bir meşru müdafaa olduğunu iddia ettiği duyuruldu. Mahkeme, Kristina Joksimovic'in boğularak öldürüldüğüne hükmetti. Ayrıca Thomas Joksimovic'in polise verdiği ilk ifadede Kristina Joksimovic'i ölü bulduğunu söylediği ve panik yaparak cesedi parçaladığını söylediği aktarıldı.

Modellik yapan ve İsviçre'de düzenlenen güzellik yarışmasında finalist olan Kristina Joksimovic, 2017 yılında Thomas Joksimovic ile evlenmişti.

thomas-joksimovic-kimdir-ne-is-yapiyor.jpg

kristina-joksimovic-kimdir-kac-yasinda-neden-olduruldu-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN