'Kaçırıldı' demişti! Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz annesi Deniz Uğur'u yalanladı!

Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur oğlu Poyraz Muhtar'ın şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Eski çiftin oğlu Poyraz Muhtar, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak annesinin yanına dönmek istemediğini söyledi. Poyraz'ın paylaşımına, Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı da etiketlemesi dikkat çekti.

Gazeteci Reha Muhtar geçtiğimiz günlerde evinde merdivenlerden düşerek ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Muhtar'ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur o sırada evde olan oğlu Poyraz Muhtar'ın şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia etmişti.

Uğur'un "Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı oğlum Poyraz'ı kaçırdı" iddiası üzerine başlayan süreç, Poyraz'ın anneye teslim edilmesi yönündeki mahkeme kararıyla sonuçlandı.

ANNESİNİ YALANLADI

Kaçırıldığı iddia edilen, mahkeme kararıyla annesine teslim edilmesi beklenen 14 yaşındaki Poyraz, sürpriz bir hamle yaparak sosyal medya hesabından bir video yayınladı ve “Annem sürekli benim kaçırıldığımı söylüyor ama ben kaçırılmadım. Ablamdan rica ettim ‘Beni babamın evine götür’ diye. Ben burada mutluyum.” diyerek annesini yalanladı.

'BEN BURADA MUTLUYUM'

Poyraz, videoda 'Merhaba, sosyal medyada sürekli görüyorum annem benim kaçırıldığımı söylüyor. Ama ben kaçırılmadım, ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye ve beni götürdü. Benim burada kedim var köpeğim var, onlara bakmam gerekiyor. Cihan abim var komşumuz, ablam var Ayşe Nazlı. Bakın ben evdeyim ve burada mutluyum. Cihan abiyle Beşiktaş maçları izliyoruz, PS5 oynuyoruz. Ben burada çok mutluyum, başka bir yere hiç gitmek istemiyorum.' ifadelerini kullandı.

Poyraz, paylaşımına, Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı da etiketledi.

mmmmm.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN