Video çekip annesine gitmeyi reddetmişti: Poyraz için karar verildi

Video çekip annesine gitmeyi reddetmişti: Poyraz için karar verildi

Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın hastaneye kaldırılması üzerine oğlunun Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığını ileri sürmüştü. Uğur, mahkemenin aldığı kararı sosyal medya hesabından paylaştı.

Reha Muhtar evinde düşerek hastanelik oldu, önce yoğun bakıma alındı ardından entübe edildi. Bu sırada eski eşi Deniz Uğur ulaşamadığını belirttiği oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığı iddiasıyla şikâyette bulundu. Tarafların yanı sıra Uğur’un oğlundan da annesine onu yalanladığı bir açıklama geldi. Mahkeme ise Deniz Uğur’un şikâyeti üzerine kararını verdi.

Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Aile Mahkemesi derhal fiilen çocuğumun bana teslim edilmesine karar vermiştir. Süreç adli makamların kontrolünde devam etmektedir" dedi.

Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastane ise şu açıklamayı yaptı: "Reha Bey, uyandırıldı, durumu stabil."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN