Çocuk kaçırma iddialarına Nilüfer'den yanıt: Aralarında kan bağı olmasa da Poyraz ve Nazlı kardeş

Şarkıcı Nilüfer, eski eşi Reha Muhtar'ın oğlunun hastaneden kaçırıldığı iddiaları üzerine sessizliğini bozdu: "Çocuk kaçırma gibi bir durum söz konusu değil, kızım sadece Poyraz’ın ablası olarak ona destek oldu. Aralarında kan bağı olmasa da Poyraz ve Ayşe Nazlı kardeş"

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, eski eşi gazeteci ve sunucu Reha Muhtar'ın tedavi altında bulunduğu sırada oğlunu göremediği gerekçesiyle şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Uğur, oğluna ulaşamadığını ve Nilüfer'in kızı tarafından hastaneden çıkarıldığını iddia etti.

Muhtar’ın rahatsızlığı sırasında yaşanan bu olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Deniz Uğur, oğlunun hastaneden kaçırıldığını öne sürerek yaşadığı çaresizliği dile getirirken, Nilüfer cephesinden de sessizlik bozuldu. Şarkıcı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını savundu.

1kapak-001.jpg
Nilüfer ve Deniz Uğur

NİLÜFER SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Nilüfer, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kendisine yöneltilen suçlamalara cevap verdi. Dört gündür Bodrum'da tatilde olduğunu belirten ünlü sanatçı, olayın farklı bir boyutu olduğunu ifade etti. Kızının yalnızca Poyraz'ın talebini yerine getirdiğini söyleyen Nilüfer, "Çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir şey kesinlikle söz konusu değil. Ayşe Nazlı, Poyraz’ın ablası gibidir ve ona sadece yardım etti" dedi.

Nilüfer, Reha Muhtar’ın evinin merdivenlerinden düştüğü ve solunumunun durduğu gece Poyraz’ın evde yalnız olduğunu belirtti. Genç çocuk, o sırada komşusundan yardım isteyip babasının hastaneye kaldırılmasını sağlamış. Sabah ise kızını arayarak durumu bildirmiş ve Ayşe Nazlı'nın hastaneye gitmesini istemiş. Nilüfer, kızının Poyraz ile sadece eve dönüp kedisi ve köpeğine bakmasına yardımcı olduğunu, bu sırada suç duyurusu tehdidiyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

"BEN BODRUM'DAYIM KİMSEYİ KAÇIRMADIK"

Nilüfer, açıklamasının devamında, "Ben Bodrum'dayım, kızım İstanbul'da. Kimseyi kaçırmadık, kimseyi alıkoymadık. Poyraz'ın annesine gitmek istemediğini söylüyor. Bu da kendi kararı. Biz sadece ona destek olduk" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı, tüm bu olayların ardından kimseyi suçlamak istemediğini vurguladı ve "Bu iftiralarla uğraşmak istemiyorum. Sadece herkesin iyi bir insan olmaya çalışmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN