Fenerbahçe gemileri yaktı! Ali Koç dünya yıldızı için 25 milyon euroyu gözden çıkarttı: Yer yerinden oynayacak...

Fenerbahçe gemileri yaktı! Ali Koç dünya yıldızı için 25 milyon euroyu gözden çıkarttı: Yer yerinden oynayacak...

Transfer çalışmalarını Mourinho'nun raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan süper yıldız için 25 milyon euroyu gözden çıkarttı.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Orta sahasını güçlendirme kararı alan sarı-lacivertli ekip, dünya yıldızı için 25 milyo euroyu gözden çıkarttı.

Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e elenerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, Fred'in yaşadığı sakatlık sonrasında orta sahasını güçlendirme kararı aldı. Sarı-lacivertli ekip, gözünü Fransız dünya yıldızına dikti.

Yeni sezonda Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, orta saha transfer için 25 milyon euroyu gözden çıkarttı.

Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertli yönetim, son olarak İtalyan devi Juventus formasını terleten Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot transfer için düğmeye bastı. Fenerbahçe, Juventus ile yollarını ayıran ve Avrupa'nın 5 büyük liginden istediği sözleşmeyi henüz alamayan yıldız orta saha oyuncusu için kesenin ağzını açtı.

Kanarya'nın güncel piyasa değeri 35 milyon euro olan ve bonservisi elinde olan Fransız süper yıldıza 4 yıllık sözleşme ve toplam 25 milyon euro maaş önerdiği öne sürüldü.

Yıldız futbolcunun bu teklifi düşünmek için 10 gün süre istediği iddia edildi.

Adrien Rabiot - Oyuncu profili | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN