En güzel ve en sevilen cuma mesajları 2024: Whatsapp'tan sevdiklerinize gönderin, hayırlı cumalar mesajları...

En güzel ve en sevilen cuma mesajları 2024: Whatsapp'tan sevdiklerinize gönderin, hayırlı cumalar mesajları...

Her hafta milyonlarca Müslüman, cuma gününün manevi atmosferini sevdikleri ve tanıdıklarıyla paylaşmak amacıyla kısa, anlamlı ve içten mesajlar gönderiyor. Sevdiklerinize göndermek üzere en anlamlı, yeni ve resimli cuma mesajlarını arıyorsanız, "En güzel cuma mesajları" haberimize göz atmanızı öneririz. İşte bu özel günü kutlamak ve sevdiklerinizle paylaşmak için güzel cuma mesajları.

Cuma günü, İslam dünyasında haftanın en kutsal günü olarak kabul edilir. Bu özel gün, Müslümanlar için bir araya gelme, dualar etme ve toplumsal bağları güçlendirme vesilesidir. Camilerde topluca kılınan cuma namazı, müminler için bir araya gelme ve manevi bir atmosferde bulunma fırsatı sunar.

Cuma mesajları, sevdiklerimize ve tanıdıklarımıza iyi dileklerde bulunmanın, onları hatırladığımızı göstermenin bir yolu olarak ortaya çıkmıştır. Bu mesajlar, genellikle kısa ve anlamlı metinler, dualar ya da hadislerden oluşur. Bazen de güzel bir görselle süslenir. Sosyal medya, SMS veya anlık mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla paylaşılan bu mesajlar, manevi bir köprü kurar. Haftanın bu özel gününde, insanlar arasında manevi bir bağ oluşmasını sağlar.

Sevdiklerine en güzel, anlamlı, yeni ve resimli cuma gecesi mesajlarını göndermek isteyen kişiler Cuma Mesajları 2024 içeriğimize göz atabilirler.

1.jpg

2.webp

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar

3.jpeg

4.webp

Allahım Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımıda ikrar ederim. Beni affet. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin. Cumamız kutlu olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar...

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün. Öyle bir yaşa ki Rabbim, kulum senden razıyım desin...Hayırlı Cumalar!

5.webp

6.webp

Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar...

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

7.jpg

8.jpg

Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran “Rabbim” Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Amin. Cumamız bayram tadında olsun insaALLAH…

”Günlerin en değerlisi cumadır. Cuma günü Bayramlardan ve Aşure gününden daha değerlidir. Cuma günü dünyada ve Ahirette müminlerin bayramıdır.” Cumanız Mübarek Olsun.

9.jpg

10.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN