Taylor Swift, iptal edilen konserleri için ilk kez konuştu: Korku ve suçluluk duygusu içindeyim

Taylor Swift, iptal edilen konserleri için ilk kez konuştu: Korku ve suçluluk duygusu içindeyim

Taylor Swift, Viyana'daki konserlerinin terör saldırısı şüphesi nedeniyle iptal edilmesi hakkında ilk kez konuştu. Konserlerin iptal edilmesinin kendisini "yeni bir korku" ve "muazzam bir suçluluk" duygusuyla doldurduğunu belirten Swift, ancak yetkililere minnettarlığını ifade etti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, Viyana'daki konserlerinin terör saldırısı şüphesiyle iptal edilmesine ilişkin olarak ilk kez konuştu. Swift, “yeni bir korku duygusu” ve “muazzam bir suçluluk” hissettiğini söyledi.

Taylor Swift'in Eras turnesi kapsamındaki üç Viyana konseri, terör saldırısı şüphesiyle iptal edilmişti. Polisin saldırı planladıkları iddiasıyla 17,18 ve 19 yaşlarındaki üç kişiyi tutuklamasıyla Swift'in gösterilerinin terör saldırılarının "odak noktası" olacağı ortaya çıkarılmıştı.

Swift, iptal edilen konserleri hakkında ilk kez paylaşımda bulundu. Swift, geçtiğimiz hafta beş Londra konseriyle sona eren turnenin Avrupa ayağının bitişini kutlamak üzere Çarşamba gecesi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “inişli çıkışlı duygularını” paylaştı.

“Viyana gösterilerimizin iptal edilmesi yıkıcıydı” diye yazan Swift paylaşımı şu ifadelerle sürdürdü:

“İptallerin nedeni beni yeni bir korku ve muazzam bir suçluluk duygusuyla doldurdu çünkü pek çok insan o gösterilere gelmeyi planlamıştı. Ama aynı zamanda yetkililere de minnettardım çünkü onlar sayesinde hayatların değil konserlerin yasını tutuyorduk.”

Aradan geçen haftalarda sessiz kaldığını kabul eden Swift, sessizliğini “itidal göstermek ve doğru zamanda kendini ifade etmek için beklemek” olarak nitelendirdi; “Önceliğim Avrupa turnemizi güvenli bir şekilde bitirmekti ve bunu başardığımızı büyük bir rahatlamayla söyleyebilirim” dedi.

Swift'in Viyana gösterileri 8-10 Ağustos tarihleri arasında Ernst Happel stadyumunda planlanmıştı. Viyana polis şefi Gerhard Purstl'a göre, yetkililer başlangıçta ek güvenlik önlemleri ile konserlere devam edilebileceğini söyledi, ancak daha sonra “soyut tehlike” nedeniyle konserler iptal edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN