Taylor Swift Wembley'de zirveye çıktı! Michael Jackson'ı tahtından indirdi

Taylor Swift Wembley'de zirveye çıktı! Michael Jackson'ı tahtından indirdi

Taylor Swift, "Eras" dünya turnesi kapsamında Londra'nın Wembley Stadyumu'nda 8 konser vererek müzik tarihinde bir rekora imza attı. Swift, Michael Jackson'ın rekorunu geride bırakarak bir turne kapsamında Wembley'de en çok konser veren solo sanatçı oldu.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Taylor Swift, terör tehdidi nedeniyle Viyana'daki konserlerinin iptal edilmesinin ardından "Eras" dünya turnesine Londra'da devam etti ve müzik tarihinde bir ilke imza attı. Swift, Londra'nın ikonik Wembley Stadyumu'nda 92 bin hayranının karşısına çıkarak bu yaz stadyumda tam 8 konser verdi.

153453453.jpg

MICHAEL JACKSON'I TAHTINDAN İNDİRDİ

Bu performansıyla, Michael Jackson'ın 1988'deki "Bad" turnesi kapsamında gerçekleştirdiği 7 konserlik rekorunu geride bırakan Swift, Wembley'de bir turne kapsamında "en fazla konser veren solo sanatçı" oldu. Daha önce pop grubu Take That, 2011'deki "Progress" turnesiyle aynı stadyumda 8 konser vermişti. Ancak Swift, solo olarak bu başarıyı elde eden ilk sanatçı unvanını kazandı.

'ASLA YETERİNCE TEŞEKKÜR EDEMEYECEĞİZ'

34 yaşındaki yıldız, sahnede rekorunu kutlayarak hayranlarına teşekkür etti. "Beni tek bir turnede Wembley'de 8 kez konser veren ilk sanatçı yaptınız. Bunun için size asla ama asla yeterince teşekkür edemeyeceğiz." diyerek duygularını ifade etti.

45252.jpg

Salı akşamı gerçekleşen konserde Swift, "Burada, Londra'da sizin için çalmayı her zaman sevdim ama bu en iyisi. Daha önce hiç bu kadar iyi olmamıştım. Hiç bu kadar cömert bir kalabalığa rastlamamıştım. Görünüşe göre her şarkının her sözünü ezberlemişsiniz ve bu bir hayalin gerçekleşmesi." şeklinde konuştu.

Turnesine 17 Mart 2023'te başlayan Swift, Ekim ayında Miami'de konserlerine devam etmek üzere iki aylık bir ara verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN