Taylor Swift temalı etkinlikte üçüncü çocuk yaşamını yitirdi: Ünlü şarkıcı şokta

Taylor Swift temalı etkinlikte üçüncü çocuk yaşamını yitirdi: Ünlü şarkıcı şokta

İngiltere'de Taylor Swift temalı bir dans ve yoga sınıfında gerçekleşen vahşi bıçaklama saldırısında üçüncü çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından şarkıcı sosyal medyada başsağlığı mesajı paylaştı. Saldırıda beş çocuk ve iki yetişkin ağır yaralı olarak hastanede tedavi görüyor.

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, İngiltere'de düzenlenen dans ve yoga sınıfında gerçekleşen bıçaklı saldırının ardından bir sosyal medya paylaşımı yaparak üzüntüsünü dile getirdi. Olayda üçüncü bir genç kızın da hayatını kaybettiği açıklandı. Beş çocuk ve iki yetişkin ise hala hastanede yoğun bakımda yatıyor.

BİR KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Merseyside Polisi, yaptığı açıklamada, 9 yaşındaki bir kız çocuğunun saldırının ertesi günü bölgesel bir hastanede hayatını kaybettiğini doğruladı. Pazartesi günü, İngiltere'nin kuzeybatısındaki Southport kasabasında meydana gelen saldırıda 6 ve 7 yaşlarındaki iki kız çocuğu daha yaşamını yitirmişti.

Polis, olayla ilgili olarak 17 yaşındaki bir erkeğin cinayet ve cinayete teşebbüs suçlamalarıyla gözaltına alındığını ve saldırıda kullanılan bir bıçağın ele geçirildiğini açıkladı. BBC News'in haberine göre, şüpheli 2013 yılında Cardiff, Galler'de doğmuş ve Southport bölgesine taşınmış.

"ONLAR SADECE DANS ETMEK İSTEMİŞTİ"

Taylor Swift sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Dün Southport'ta yaşanan saldırının dehşeti beni çok etkiledi ve tamamen şoktayım. Can kayıpları, masumiyetin yitirilmesi ve orada bulunan herkesin, ailelerin ve ilk müdahale ekiplerinin yaşadığı korkunç travma beni derinden etkiledi. Bunlar sadece dans sınıfında olan küçük çocuklardı. Bu ailelere başsağlığı dileklerimi iletmek için kelimeler bulmakta güçlük çekiyorum." dedi.

Salı sabahı itibarıyla, Taylor Swift hayranları, saldırının kurbanlarını ve ailelerini desteklemek amacıyla on binlerce dolarlık bağış topladı. Bu üzücü olay, toplumu derinden sarsarken, Taylor Swift hayranları da bu acı verici durumu hafifletmek için bir araya geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN