Meryem Uzerli: Ölülere makyaj yapıyordum

Meryem Uzerli: Ölülere makyaj yapıyordum

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki 'Hürrem Sultan' karakteriyle dünya çapında tanınan oyuncu Meryem Uzerli, şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Oyunculuğa başlamadan önce yaşadığı deneyimleri anlatan Uzerli, bir hastanede gönüllü olarak çalışırken vefat eden kişilere makyaj yaptığını söyledi.

Muhteşem Yüzyıl ile ünlenen oyuncu Meryem Uzerli, Marie Claire dergisine verdiği röportajda hayatının daha önce bilinmeyen yönlerini paylaştı. Oyunculuğa başlamadan önce yaşadığı deneyimler ve ailesinden bahseden Uzerli, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Uzerli, oyunculuk kariyerine başlamadan önce birçok farklı işte çalıştığını belirterek, hayatın anlamı üzerine düşündüğü bir dönemde lösemili çocuklar için gönüllü olarak bir hastanede çalıştığını söyledi.

Cenaze için hazırlanan vefat etmiş kişilere makyaj yaptığını belirten Uzerli, "Almanya'da vefat eden kişilerin son yolculuklarına en iyi halleri ile çıkmasını isterler. Hastanede çalıştığım dönemde bir ekip onları bu yolculuğa hazırlardı. Ben de cenaze için hazırlanan vefat etmiş kişilere makyaj yapıyordum. Ve bunların hiçbirini 'Şimdi bunu yapmalıyım' diye programlamadım, karşıma çıktılar" diye konuştu.

"Ailemde en önemli şey karşındaki insanı sevmek ve olduğu gibi kabul etmekti" diyen Uzerli, ailesinin kendisinde bıraktığı izleri de anlattı. Farklı dinlere mensup olan anne ve babasının toleranslı bir aile ortamı oluşturduğunu ve bu sayede farklı kültürlere açık bir birey olarak yetiştiğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN