Ertuğrul Doğan'dan Ali Şansalan'a sert tepki: Sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı

Ertuğrul Doğan'dan Ali Şansalan'a sert tepki: Sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 1-1 sona eren Beşiktaş derbisi sonrasında derbide tartışmalı kararlara imza atan Ali Şansalan'ı hedef aldı.

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında evinde Beşiktaş'ı ağırlayan Trabzonspor, Şenol Güneş'in 5. dönemindeki ilk karşılaşmada rakibiyle 1-1 berabere kalarak siyah-beyazlı ekibin galibiyet serisini bitirdi. Maçın hakemi Ali Şansalan, müsabaka boyunca tartışmalı kararlara imza atarken bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, Şansalan'ı hedef aldı.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Doğan, Visca'nın kırmızı kartı hakkında 'doğru karar' açıklamasına imza atarken maçın hakemi Şansalan'ın tüm takdir hakkını Beşiktaş'tan yana kullandığını vurguladı.

"SAHAYA BEŞİKTAŞ FORMASIYLA ÇIKSAYDI"

Doğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Visca'nın kırmızı kartı doğru karardı. Ancak aynı VAR benzer pozisyonda ne hikmetse devreye girmedi. Hakem tüm takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Anlamak çok zor.

Bugün gerçekten dikkat çeken, göze batan bir hakem vardı. Gerçekten ayıp. Tüm takdir haklarının tamamını dediğim gibi rakip takımadan yan kullanması enteresan. Uzun zamandır böyle bir şey seyretmemiştik.

Hakem Ali Şansalan’ın yaptığı tek eksik bir şey vardı. Bence sahaya direkt Beşiktaş formasıyla çıksaydı bu işler olmazdı, daha rahat olurdu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN