Tuz Ekspresi için son fırsat! O tarihte sona eriyor! Son seferleri kaçıran çok üzülecek

Tuz Ekspresi için son fırsat! O tarihte sona eriyor! Son seferleri kaçıran çok üzülecek

Günübirlik gezilerin vazgeçilmez adresi bu yıl Turistik Tuz Ekspresi oldu. Anadolu'nun Kadim şehri Çankırı eşsiz güzellikleri ile turistleri bekliyor. 2024 yılı için son 5 sefer çağrısı yapıldı. kaçıran bir yıl beklemek zorunda kalacak.

Ankara-Çankırı-Ankara Rotası üzerinde gerçekleşen Özel Turistik Tuz Ekspresi, ilk seferine 2024 yılı mayıs ayında başladı. Bir ay boyunca her cumartesi günü gerçekleştirilen seferlere yoğun ilgi olunca 7 sefer daha düzenlendi. Bu eşsiz deneyimi kaçırmak istemeyenler için son çağrılar yapılıyor.

ANKARA'NIN GÜNÜBİRLİK GEZİ ROTASI

Herkesin yakından takip ettiğim Özel Turistik Tuz Ekspresi için son çağrılar yapılıyor. Ankara- Çankırı- Ankara parkurunda Ağustos ayında başlayan seferler Eylül, Ekim, Kasım aylarında da devam ediyor. 4 vagonlu DMU tren seti ile aynı gün içerisinde giriş dönüş yapabileceğiniz bir güzergah belirlendi. 2024 yılının tamamlanması için son 5 sefer kaldığı belirtildi.

Turistik Tuz Ekspresi" seferlerine başladı - Son Dakika Haberleri

Ankara Tren Garı’ndan saat 07.50'de hareket eden tren Çankırı Gar’dan saat 19.00'da hareket etmektedir. Turistik Tuz Ekspresi ile yolcular Anadolu'nun Kadim şehri Çankırı'ya seyahat etme fırsatını buluyor. Yeraltı tuz şehri, Butik Müzeler, yöresel lezzetler ve birçok farklı güzelliği bu şehirde bulabilirsiniz. Tren kapasitesi toplam 240 kişi olmakla birlikte bilet almak isteyenlerin de hızlı davranması gerekiyor.

yuz-ekspres-saatleri.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN